Ana SayfaDedikoduHalil İbrahim Ceyhan Sıla Türkoğlu İçin Şarkı Yazdı

İlgili Postlar

Halil İbrahim Ceyhan Sıla Türkoğlu İçin Şarkı Yazdı

“Emanet” setinde tanışan sonrasında mutlu bir birlikteliğe yelken açan Halil İbrahim Ceyhan Sıla Türkoğlu çifti mutlu birlikteliklerine devam ediyorlar. Halil İbrahim Ceyhan’dan Sıla Türkoğlu’na büyük jest geldi. Halil İbrahim Ceyhan Sıla Türkoğlu için şarkı yazdı. İşte detaylar;

Hayranları Tarafından Çok Yakıştırılıyorlar

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı Emanet, hüzünlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla kısa sürede reytinglerde ilk 10’a girmeyi başardı. Hafta içi her gün izleyiciyle buluşan dizi, yakaladığı başarıyla sosyal medyada da sıkça konuşulmaya başlandı.

Özellikle dizinin başrollerinde yer alan Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. İkilinin en ufak adımını bile takip eden hayranları, Ceyhan ve Türkoğlu’nu birbirlerine çok yakıştırıyor. Yakıştırma haberlerinin sıkça gündeme geldiği bugünlerde, ikili hakkında tam da aşk iddialarını destekleyecek bomba bir video ortaya çıktı.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu El Ele Yakalandı

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun el ele tutuştukları bir video paylaşıldı. Video sonrası ikilin hayranları duruma sevinirken, kimi kullanıcılar ise ikilinin rol gereği el ele tutuştuğunu söylemişti.

Halil İbrahim Ceyhan Sıla Türkoğlu İçin Şarkı Yazdı

Bir süredir sevgili oldukları iddia edilen Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu cephesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkta yapan Halil İbrahim Ceyhan’ın kız arkadaşı Sıla Türkoğlu için şarkı yazdığı iddia edildi.

Ceyhan’ın bu şarkıyı yıl bitmeden piyasaya çıkaracağı konuşuluyor. Sıla Türkoğlu’nun bu sürpriz karşısında büyük bir mutluluk duyduğu ifade edildi.

Emanet adlı dizide iki aşığı canlandıran Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun gerçek hayatta da birlikte oldukları iddia edilmişti. Taraflardan bu konuyla ilgili henüz bir yalanlama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler