Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı, Kenan Doğulu konserinde yumruk yumruğa kavga etti!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı, Kenan Doğulu konserinde yumruk yumruğa kavga etti!

Hakan Sabancı, Kenan Doğulu konserinde yumruk yumruğa kavga etti! Bardaklar ve yumruklar havada uçuştu. Hakan Sabancı’nın kavga ettiği kişi ya da kişiler kim? Hakan Sabancı neden kavga etti? Olayın detayları nelerdir? Hepsi haberimizde…

Hadise’ye Eski Sevgilisi Hakan Sabancı Sahip Çıktı!

Kenan Doğulu konserinde kavga

Son aylarda Merve Boluğur ile yaşadığı aşk ve çapkınlık haberleri ile gündemden düşmeyen Sabancı ailesinden Hakan Sabancı, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun Çeşme konserini izlemeye gitti. Ünlü isimlerin akın ettiği konsere katılan Sabancı, yumruk yumruğa kavga etti.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı yumruk yumruğa kavga etti

Kenan Doğulu’yu ayakta dinlemenin 5 bin TL’ye kadar çıktığı konseri, 20 bin liralık locadan izleyen Hakan Sabancı, gecenin ilerleyen saatlerinde kavga etti. Önündeki locada eğlenen bir kişinin kendisine sürekli çarpmasına sinirlenen Hakan Sabancı’nın, önce sözlü tartışma yaşadığı, tartışmanın büyümesi ile olayın kavgaya dönüştüğü iddia edildi. İddialara göre; Hakan Sabancı ve tartıştığı kişinin kavgasına tarafların yanındaki arkadaşları da katılınca olay iyiden iyiye büyüdü. Yumrukların ve bardakların havada uçuştuğu kavgayı, mekanın güvenlik ekipleri zar zor ayırdı.

Kenan Doğulu kimdir?

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, bir ay ara ile Çeşme’de iki konser verdi. Doğulu’nun iki konserinde de kavga çıktı. Son olarak Hakan Sabancı’nın kavgası gerçekleşince, “Çeşme Kenan Doğulu’ya uğurlu gelmedi” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler