Ana SayfaÜnlülerHakan Peker'den 'kanal bastı' iddialarına yanıt

İlgili Postlar

Hakan Peker’den ‘kanal bastı’ iddialarına yanıt

Hakan Peker’den ‘kanal bastı’ iddialarına yanıt geldi. Yeni şarkısının en çok dinlenenler listesine girememesine sinirlendi ve kanala avukat gönderdiği iddia edilen Hakan Peker, açıklama yaptı. Hakan Peker, iddialar hakkında neler dedi? İddialar doğru mu? Detaylar haberimizde…

Hakan Peker Adeta Çıldırdı!

Hakan Peker kanal mı bastı?

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, ‘Unutuluyor mu Aşklar’ şarkısının klibine bir müzik kanalında yeterince yer verilmediğini iddia etmişti. Hakan Peker, o kanalda klibinin yayınını yasaklattı. Hakan Peker’in polise başvurmasını tasvip etmeyen, Peker’in üyesi olduğu MÜYAP ise kararıyla şaşırttı.

Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker’i, haysiyet kuruluna sevk ettik

Üyesi Hakan Peker’i haysiyet kuruluna sevk eden MÜYAP’tan Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği (MÜYAP) Başkanı Bülent Seyhan konu hakkında “Yönetim kurulu olarak aldığımız karar neticesinde, üyemiz Hakan Peker’i, bu davranışından dolayı haysiyet kuruluna sevk ettik.” dedi.

Top 20 listesi nasıl oluşturuluyor?

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ise “Top 20 listesi nasıl oluşturuluyor?” sorusuna şu yanıtı verdi; “Bütün sektör, Top 20 listesinin nasıl oluşturulduğunu ve yayın akışını çok iyi biliyor. Biz 35 ayrı kriteri baz almamızın yanı sıra ulusal ve yerel radyolarda çalınma sürelerini, radyo monitör verilerini, haftalık dijital verileri, 40 üniversitede bulunan kiosklardaki geri bildirimleri ve fiziki satışların grafiklerini derleyerek bir puanlama çıkarıyoruz. Top 20 listesi bu verilerden oluşuyor. Ancak tüm bu kaynaklarda üst sıralarda olan listede Mehmet zirveye yerleşebiliyor.”

Hakan Peker’in avukatından açıklama

Olay hakkında açıklama yapan Hakan Peker, avukatı Cengiz Balcı aracılığıyla Günaydın’a şunları söyledi: Hakan Bey, haksız rekabet, tarafsız yayıncılık, hukuksuzluk ve ilkesizlikle karşı karşıya kaldı. Yasal hakkı olarak bu durumun tespitini yaptırıp eserini o TV Grubu’nda yasaklattı. Çünkü kendisine etik davranılmadığına inanıyor.

Hakan Peker’den ‘kanal bastı’ iddialarına yanıt

Hakan Peker, olayların ardından sosyal medya hesabından “Türkiye Cumhuriyeti devletinin atadığı ve mahkemeden aldığı bir kararla KRAL TV’ye giden ve burada 10 aydır hiç bir sanatçının yorumcunun bestecinin hakkını ödemeyerek yayın yapan KRAL TV giden devletin hakimi bilirkişisini içeri almayan bunun karşısında devletin güvenlik olarak atadığı polisle görevini yaymak zorunda kalan avukata sanki ben gidip yapmışım gibi göstermeye çalışan haberler tamamen yalandır çarpıtılmıştır. Oraya giden devlettir, yargıdır, hukuktur. Ben kimsenin kanalını basacak ve gayri yasal bir şey yapacak bir sanatçı değilim mafya değil. Daha geniş bir açıklama daha sonra yapılacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler