Ana SayfaDedikoduHakan Meriçliler'den Basına Sert Çıkış

İlgili Postlar

Hakan Meriçliler’den Basına Sert Çıkış

Hakan Meriçliler’den basına sert çıkış! Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün Akaretler’de görüntülenen oyuncu Hakan Meriçliler, gazetecilere sinirlendi. İşte Hakan Meriçliler’in sinir hali;

Hakan Meriçliler Hakkında Çirkin İddialar

Hakan Meriçliler’in kızlara zaafı olduğunu dile getiren Ali Erkazan, ünlü oyuncu hakkında şu iddialarda bulunmuştu:

“Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan… Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş.”

Hakan Meriçliler Kurallara Hiç Dikkat Etmedi!

Ali Ezkazan’la Davalık Oldu

Ünlü oyuncu Ali Erkazan bir televizyon programında Hakan Meriçliler hakkında çirkin iddialarda bulunmuş ve bu olay basına yansımıştı. Olay hakkında adliye çıkışı ilk kez açıklama yapan Meriçliler ise “Sanık, otel müdürünü yumrukluyor, otelden atılıyor ve jandarma tarafından kelepçeyle götürülüyor. Bunu kapatmak için de şimdi benimle uğraşıyor. Ben gördüğünüz gibi peşindeyim. Bekliyorum. Söylediği her şey de iftira. Geç de olsa adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.” demişti.

Hakan Meriçliler’den Basına Sert Çıkış

Bir mekanın önünde kadın arkadaşıyla oturan Hakan Meriçliler, gazetecilere, “İzinsiz beni çekemezsiniz” diyerek sinirlendi. Maskesiz olduğu için gergin bir tavır sergilediği anlaşılan Hakan Meriçliler, “Röportaj yapalım mı?” talebini geri çevirip, maskesini taktıktan sonra hızlıca uzaklaştı.

Hakan Meriçliler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler