Ana SayfaÜnlülerHakan Akkaya: Büyük prodüksiyonlu bir defile geliyor

İlgili Postlar

Hakan Akkaya: Büyük prodüksiyonlu bir defile geliyor

Hakan Akkaya: Büyük prodüksiyonlu bir defile geliyor. Şubat ayında hem New York hem Londra moda haftasında yer alacağını belirten Hakan Akkaya, “Bugüne kadar hiç yapmadığım bir şey yapıyorum.” dedi. Hakan Akkaya’dan merakla beklenen defileye dair detaylar haberimizde…

Hakan Akkaya Gelinim Mutfakta’da Kiminle Kapıştı?

Hakan Akkaya: Büyük prodüksiyonlu bir defile geliyor

Ünlü modacı Hakan Akkaya, 23 Ekim’de moda severlerin beğenisine sunacağı yeni sezon defile öncesi özel bir dergiye özel açıklamalarda bulundu. Şubat ayında hem New York hem Londra moda haftasında yer alacağını belirten Hakan Akkaya, “Bugüne kadar hiç yapmadığım bir şey yapıyorum; sadece koleksiyon değil, kumaş, tasarım, dikiş değil, daha tiyatral işler yapıyorum. Büyük prodüksiyonlu bir şey geliyor” dedi. Defile hazırlıklarına tam gaz devam eden ünlü modacı, Türkiye’de düzenlenen moda haftası ile ilgili de şunları söyledi: “ Daha yapılması gereken çok şey olduğunu düşünüyorum. Biraz daha gayret gerektiğini düşünüyorum”

Hakan Akkaya kimdir?

Derginin Ekim sayısı bomba gibi

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in kapak yıldızı olduğu ünlü derginin Ekim sayısı, sevilen oyuncular ile yaptığı özel röportajları, birbirinden iddialı moda çekimlerinin yer aldığı çekimleri ve Fashion Week özel dosyası ile derginin internet sitesinde, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Ünlü modacı Hakan Akkaya, 23 Ekim’de moda severlerin beğenisine sunacağı yeni sezon defile öncesi özel bir dergiye özel açıklamaları ile dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler