Ana SayfaÜnlülerHadise'den olay yaratan "şıkıdım" yorumu!

İlgili Postlar

Hadise’den olay yaratan “şıkıdım” yorumu!

Son zamanlarda magazin basınının gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, Bakülü hayranları için eşsiz bir performans sergiledi. Hadise’nin özellikle “şıkıdım” yorumu büyük olay yarattı. İşte detaylar…

Hadise’ye Dost Kazığı! Kazığı Affetmeyen Hadise, Soluğu Mahkemede Aldı!

Hadise’nin “şıkıdım” performansı hayran bıraktı

Ünlü şarkıcı Hadise, Bakülü hayranları ile bir araya geldi. Bakülüler için özel bir repertuar hazırlayan Hadise, kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hadise’nin sahne performansı hayranlıkla izlenirken, özellikle “şıkıdım” şarkısını seslendirirken sergilediği performans ağızları açık bıraktı.

Hadise kimdir?

Hadise ve Serhat Akın polemiği mahkemeye taşındı

Hadise, Serhat Akın ile yaşadığı polemik ile son zamanların en çok konuşulan ismi haline geldi. Serhat Akın’ın kendisine “arap atı” benzetmesi yapmasını affetmeyen Hadise, Akın’ı mahkemeye verdi.

Serhat Akın özür diledi ama nafile

Serhat Akın, Hadise’ye yaptığı benzetme için bir açıklama yayınlamış ve gerçek niyetini belirterek özür dilemişti. Serhat Akın’ın açıklaması şu şekildeydi:

Bir süredir Twitch platformu üzerinden hem oyun oynayıp, hem de sevenlerimle canlı yayında sohbet etmekteyiz. Yine bu sohbetlerden birinde Hadise Hanım ile on sene önce yaptığımız bir röportaj hatırlatılarak kendisiyle alakalı pek çok soru gelmiştir, bu sorulara sohbet ortamının doğallığı içinde verdiğim cevapta o yıllardan sonra Hadise hanımın yaşadığı fiziksel değişimi, herkesin anlamını bildiği, kötü niyet ve argo içermeyen sekilde izah etmeye çalıştım, bu sözlerim yanlış anlaşıldığı gibi halkımıza da yanlış ve çok ağır bir karalama kampanyasıyla aktarıldı. Hata gözetmeden kim olursa olsun bir insanı kırdığım için öncelikle üzülür, sonrasında özür dilerim, fakat herkes tarafından kötü niyet içermediği malum bu sözlerimin kadına şiddet gibi çok hassas bir konuyla duyurulması, eşim ve kızım üzerinden yargılanmaya çalışılmam karşı tarafın iyi niyetli değil, gündeme gelme çabasıyla bana bu ithamlarda bulunduğunu düşündürdü. Ülkemizin önemli sorunlarından biri olan kadına şiddetle ismimin yan yana gelmesi ve ileride kızımın bu açıklamalarla ilgili bana soracağı soruları düşünerek bu açıklamayı yapma mecburiyeti duydum, istemeden de olsa kırdıysam Hadise hanımdan, böyle bir konu ile gündeme geldiğim için de tüm halkımızdan özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla, Serhat Akın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler