Ana SayfaÜnlülerHadise'den Cesur Paylaşım

İlgili Postlar

Hadise’den Cesur Paylaşım

Güzelliği ile tüm Türkiye tarafından yakından takip edilen Hadise sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı makyajsız fotoğrafı ile oldukça dikkat çekti. Özellikle aşk hayatı ve TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programlarında yer almasıyla her hafta magazin haberlerinde yer alan Hadise makyajsız fotoğrafını paylaşarak sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Ziyaretini Paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulunu ziyaret edenler buradaki ziyaretten bir karede takipçileriyle paylaşan Hadise’nin ziyareti sırasında makyajsız olması ve makyajsız olmasına rağmen bu fotoğrafı paylaşması sosyal medyada destekliyor. Fotoğrafın paylaşılmasının ardından çok kısa bir süre içerisinde Hadise’nin takipçileri tarafından bu fotoğraf oldukça övgüyle bahsedilirken Hadise paylaşımını yoruma kapattı.

Özellikle makyajsız olması nedeniyle gelebilecek eleştirilere karşın Hadise’nin böyle bir hamle yaptığını tahmin edilirken pek çok kişide Hadise’nin makyajsız haline yönelik farklı eleştiriler getirdi. Instagram hesabından daha çok kardeşinin kıyafetlerini paylaşarak satılmasını sağlayan Hadise’nin ziyaret ile ilgili paylaştığı fotoğraf şarkıcının yeniden konuşulmasını sağladı. Öyle bir fotoğraf paylaşılmasının hemen ardından pek çok farklı hesap üzerinden Hadise’nin makyajsız fotoğrafına görerek çeşitli haberler ve spekülasyonlar gündeme getirilmeye çalışıldı. Hadise’nin aşk hayatı Hakan Sabancı ile ilgili bir aşk yaşadığı iddia edilen güzelin bugüne kadar aşk hayatı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Buna karşın magazin objektiflerine yansıyan pek çok seven bir aşk yaşadığı net bir şekilde görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler