Ana SayfaÜnlülerEmma Watson Hayallerini Gerçekleştirdi

İlgili Postlar

Emma Watson Hayallerini Gerçekleştirdi

Harry Potter’da canlandırdığı Hermione Granger rolü ile tüm dünyada tanınan Emma Watson hayatı ve kariyeri ile ilgili açıklamalar yaptı. Harry Potter gibi önemli bir film serisi ile şöhretler dünyasına adım atan Emma Watson bu proje sonrasında pek çok önemli projede yer almayı başardı.

Şimdi Güzel Ve Çirkin’de!

Son olarak tüm dünyanın dikkatini çekildiği ‘‘Güzel ve Çirkin’’ adlı yapımda rol alacağı belirtilen Emma Watson sinemada bu yeni proje ile adından söz ettirecek. Özellikle çocukken hep hayalini kurduğu rolünü oynamak olduğunu söyleyen Emma Watson Türkiye’deki bir basın organı için yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. ‘’Güzel ve Çirkin’’ filminin orijinal halini tekrar tekrar izlediğini ve belki de dünyada en çok izleyen kişinin kendisi olduğunu söyleyen Emma Watson çocukluk döneminin en önemli hikayelerinden bir tanesinin ‘’Güzel ve Çirkin’’ olduğunu belirtti.

Çocukluk Hayali Gerçek Oldu 

5 yaşından beri böylesine bir filmde başrol oynamak adına bir hayalinin olduğunu söyleyen başarılı oyuncu projenin kendisine gelmesinin ardından çok büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Filmdeki şarkıları çok yakından takip ettiğini söyleyen başarılı oyuncu çocukluk hayalini gerçekleştirebilmesi adına da oldukça mutlu.

‘’Güzel ve Çirkin’’ ile aynı zamanda farklı projelerin de kendisine teklif edildiğini söyleyen başarılı oyuncu böyle bir teklif aldıktan sonra hiçbir teklif ile ilgilenmediğini ve ‘’Güzel ve Çirkin’’e hemen onay verdiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler