Ana SayfaDedikoduHadise'den Boşanma Açıklaması

İlgili Postlar

Hadise’den Boşanma Açıklaması

Bir süredir ayrılacakları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliği bitiyor. Ünlü şarkıcı Hadise’den boşanma açıklaması geldi. İşte Hadise’nin o açıklaması;

Boşanma İddiaları

Birkaç haftadır boşanacakları iddia edilen Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğindeki kriz magazin gündeminde düşmüyor. Bir süredir birlikte görüntülenmeyen ikiliden Hadise’nin evlilik yüzüğünü takmaması dikkatlerden kaçmamış, bu gelişme ünlü çiftin küs olduğu dedikodularını beraberinde getirmişti.

“Hamile Değilim”

Evlilikleri günlerdir konuşulan çiftten Hadise Açıkgöz’ün geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından ünlü isim, sessizliğini bozmuştu. Her fırsatta çocukları çok sevdiğini ve anne olmak istediğini belirten Hadise, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; ısrarla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize…

Açılışa Hadise Olmadan Katıldı

Son günlerde birlikte görüntülenmeyen ikiliden Hadise’nin evlilik yüzüğünü takmaması, ünlü çiftin küs olduğu dedikodularını beraberinde getirmişti. Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde Vadİstanbul’da yeni açtığı mağazanın kurdelesini kız kardeşi Tuğba’yla kesmişti. Altı ay önce evlendiği Hadise’yle aralarının bozuk olduğu iddia edilen iş insanının da aynı şekilde alyansını takmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Etkinliğe şarkıcının katılmaması ve Dinçerler’in korumasının gazetecileri engellemesi dedikoduları ayyuka çıkarmıştı.

Hadise’den Şöhret Açıklaması

Hadise Onu Mahveden Şeyi Anlattı!

Evliliğinde kriz yaşadığı iddiasına cevap vermeyen Hadise, son olarak Kadıköy’de müzükseverlerle buluştu. 36 yaşındaki şarkıcı, daha önce gözyaşlarına boğulduğu ‘Küçük Bir Yol’ parçası hakkında şu sözleri sarfetti:

Sahnedeydim. Küçük bir ameliyat geçirmiştim. Gününü de hatırlıyorum. Şarkı geldi, kulaklığı taktım ve şarkıyı dinledim. Ve ağladım, anında ağladım. Bu şarkı o kadar çok insanın kalbine dokunacak ki! Ve beni hala mahvediyor bu şarkı!

Hadise kimdir?

Fotoğrafları Sildi

Geçtiğimiz günlerde eşi ile evlerini ayıran ünlü şarkıcının dün ise Dinçerler’e boşanma davası açtığı öğrenildi. Hadise, bu hamlesinin ardından Mehmet Dinçerler’i sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Ayrıca ‘Dinçerler’ soyadını silen Hadise, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da profilinden kaldırdı.

Hadise’den Boşanma Açıklaması

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler, boşanıyor. Önceki gün Dinçerler’e dava açan ünlü şarkıcı, bu hamlesinin ardından iş insanını sosyal medya hesaplarından sildi. Hadise, dava dilekçesinde psikolojik baskı gördüğünü ifade ederken Mehmet Dinçerler, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler