Ana SayfaDedikoduHadise'den Aleyna'ya Savaş!

İlgili Postlar

Hadise’den Aleyna’ya Savaş!

Hadise’den Aleyna’ya Olay Gönderme: Tilki’yi Kovaladık Şampiyon Sahnede

Adana’da geçtiğimiz gün konser veren Aleyna Tilki’ye yumurta ve yabancı cisimler fırlatılmış, genç şarkıcı da sahneyi terk etmek zorunda kalmıştı. Aleyna Tilki’den sonra konser veren Hadise de bu olayı ti’ye alarak sosyal medyadan fotoğraf paylaştı.

“Tilki’yi Kovaladık Şampiyon Sahnede”

30 bin kişiye konser veren Hadise, çok kalabalık ve güzel bir konser geçirdi. Hayranlarının yaptığı “Tilki’yi kovaladık şampiyon sahnede” pankartını paylaştı. Aleyna’ya gönderme yapan Hadise daha sonra paylaşımı kaldırdı.

Hadise'den Aleyna'ya Olay Gönderme
Hadise’den Aleyna’ya Olay Gönderme

 

 Hadise Konserinde Adanalılar Çam Ağaçlarına Tırmandı

Adana’a 30 bin kişilik Hadise Konseri hınca hınç doldu. Konser alanında yer kalmayınca vatandaşlar çam ağaçlarına tırmanarak konseri izlemeye çalıştı.

Adana Emniyet Müdürlüğü 24.Uluslararası Adana Film Festivali’nin ilk gününde sahne alan Aleyna Tilki konserinde yaşanan olayların tekrar etmemesi için bugün saat 21.00’da düzenlenen Hadise konserinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Emniyet güçlerinin iki farklı arama noktasında geçtikten sonra vatandaşlar konser alanına girebildi.Konser alanında güvenli önlemlerinin üst düzeyde olmasına rağmen vatandaşlar arasında kavgalar meydana geldi. Güvenlik güçleri kavgaları ayırmakta güçlük çekerken, konser alanının farklı yerlerinde küçük gruplar arasında kavgalar devam etti.

Çam Ağacına Tırmandılar

Konser alanı çok dolunca,konseri kaçırmak istemeyen vatandaşlar çareyi ağaca tırmanmakta buldu.Uğur Meydanı’nda bulunan devasa çam ağacına vatandaşlar hücum etti. Çam ağacına çıkıp konseri seyretmek isteyen vatandaşlara zabıta ekipleri müdahale ederek indirmek istedi, ancak zabıta ekipleri birini indirdiği sırada ağacının farklı yerinden vatandaşlar çıkmaya devam etti.

ÇAM AĞAÇLARINA TIRMANDILAR
ÇAM AĞAÇLARINA TIRMANDILAR

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler