Ana SayfaDedikoduEbru Şancı Komşularıyla Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Ebru Şancı Komşularıyla Birbirine Girdi!

Ebru Şancı, Hayvan Düşmanı Komşularını Uyardı: Tüm Türkiye Öğrenir

Yaklaşık iki yıl önce futbolcu Alpaslan Öztürk ile dünya evine giren Ebru Şancı, yaşadığı sitede “hayvan düşmanı” olarak nitelendirdiği bazı komşularını uyardı.Ebru Şancı,hayvanları zehirlemek için imza toplamaya kalkan komşularına “Zehirlerseniz bütün Türkiye hepinizin kim olduğunu tek tek öğrenir” dedi.

“İnşallah Yaparsınız Da”

Ekim 2016’da ikiz bebeklerini dünyaya getiren Ebru Şancı, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.Sosyal medya hesabından sitedeki komşularına seslenen Ebru Şancı hepsine göz dağı vardı. Hayvan konusunda oldukça hassas davranan Ebru Şancı sitede ki “hayvan düşmanı” olarak nitelendiği diğer insanlara hitaben çok ağır sözler söyledi. Komşuların site etrafındaki hayvanları zehirlemeyi hatta kendi arabalarıyla bir yere atmayı planladıklarını anlatan Ebru Şancı çok sinirlendi.

Sitede bunu yapanlara ateş püskürten Ebru Şancı şu sözleri kullandı:“Sitedeki bütün hayvan düşmanı komşularıma gelsin. Sitedeki bazı insanlar sinsice dilekçe hazırlayıp imzalatmayı, hayvanları zehirlemeyi, bir kamyona koyup ölüme terk etmeyi hatta kendi arabalarınızla atma planları yapıyorsunuz ya Arnavutköy Belediyesi olarak sizin bu planlarınıza uymayacaklar inşallah… Ayrıca yaparsanız da bütün Türkiye hepinizin kim olduğunu tek tek öğrenir.

Ebru Şancı, Hayvan Düşmanı Komşularını Uyardı: Tüm Türkiye Öğrenir
Ebru Şancı, Hayvan Düşmanı Komşularını Uyardı: Tüm Türkiye Öğrenir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler