Ana SayfaDedikoduHadise Yeni İmajıyla Dikkat Çekti

İlgili Postlar

Hadise Yeni İmajıyla Dikkat Çekti

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda sessiz sedasız evlenmişti. Yeni projesi için imaj tazeleyen ünlü popçu, tarzını takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren Hadise, hayranları tarafından Kardashian’lara benzetildi. Hadise yeni imajıyla dikkat çekti.

Sürpriz Nikah

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, uzun süredir aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan’da gözlerden uzak şekilde Çırağan Sarayı’nda evlenmişti. Nikâha sadece 20 kişi davet eden ünlü çift, haberin basına yansımaması için konukların görüntü almasını yasaklamıştı.

Hadise Yeni İmajıyla Dikkat Çekti

36 yaşındaki güzel şarkıcı, son olarak aktif bir şekile kullandığı sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaşmasıyla gündeme geldi.

Instagram sayfasında 13.7 milyon takipçisi bulunan Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi ‘İmdat’ için çektiği klipteki imajını hayranlarıyla paylaştı.

“Kocam Bana Prensesler Gibi Bakıyor”

Herhangi bir paylaşım yapmadığı sürpriz törenden sonra Kıbrıs’ta konser veren 36 yaşındaki güzel, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini de sahnede doğrulamıştı. ‘Prenses’ şarkısını söyleyen popçu, şu ifadelerini kullanmıştı:

Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; ‘Prensesler gibiydim baba evinde’. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler