Ana SayfaDedikoduHadise ve Kaan Yıldırım İlişkisi Tamamen Bitti

İlgili Postlar

Hadise ve Kaan Yıldırım İlişkisi Tamamen Bitti

Bir dargın bir barışık Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinden kötü haber geldi. Hadise ve Kaan Yıldırım ilişkisi tamamen bitti. İşte detaylar;

Hadise ve Kaan Yıldırım Yine Mi Ayrıldı?

Uzun süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise’nin adı yasak aşk iddiasına karıştı. Şarkıcının arkadaşı Ebru Gündeş’in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Magazin gündemine bomba gibi düşen konu hakkında açıklama yapan Hadise “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” ifadelerini kullandı.

Hadise Kimdir?

Hadise Kaan Yıldırım’ın Adının Baş Harfini Koluna Kazıdı

Hadise ve Kaan Yıldırım İlişkisi Tamamen Bitti

Bir dargın bir barışık Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinden kötü haber geldi. Ünlü çift yollarını ayırdı!

Hadise ve Kaan Yıldırım’ın pandemiden sonra nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Son zamanlarda birlikteliklerinde zor günler yaşan çift sık sık ayrılık haberleriyle gündeme geliyordu.

Uzun zamandır sessiz kalan çift sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı. Bu hamle ünlü çiftin yollarını tamamen ayırdığı şeklinde yorumlandı.

Ayrılık Sonrası Kaan Yıldırım ‘ın Paylaşımındaki Bomba Detay…

Hadise Zamanını Ailesiyle Geçiriyor

Sevgilisi Hadise ile sık sık paylaşım yapan Kaan Yıldırım son fotoğraflarında ailesine ve arkadaşlarına yer verdi. Hekimoğlu dizisinden sonra yakınlarıyla tatile giden Yıldırım, sosyal medya hesabından renkli kareler paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler