Ana SayfaÜnlülerHadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldı!

İlgili Postlar

Hadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldı!

Hadise ve Kaan Yıldırım yollarını ayırdı! Son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise’den ayrılık haberi geldi. Hadise ve Kaan Yıldırım ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Hadise Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Ayrılık İddiaları Doğrulandı

Hadise oyuncu Kaan Yıldırım ile 8 ay önce doludizgin bir aşka yelken açmıştı. Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması üzerine ikilinin aşkı belgelenmişti.

İkili aşklarını sosyal medya hesaplarından çekinmeden paylaşırken geçtiğimiz haftalarda Hadise’nin koronavirüse yakalanarak Kaan Yıldırım’ın evinden ayrılıp kendi evine geçmesi üzerine ikilinin ayrıldığı yönünde dedikodular çıkmıştı.

Hadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldılar Mı?

Ayrılık iddialarının ardından Kaan Yıldırım sosyal medya hesabından sevgilisi Hadise ile fotoğrafını paylaşarak ayrılık iddialarını yalanlamıştı.

Hadise “Bazen Aşk Olsa da Olmuyor”

Hadise ayrılık haberini instagram hesabından yaptığı paylaşımda verdi. Şarkıcı instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu… Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullandı.

Hadise ve Kaan Yıldırım birbirleri ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırdılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler