Ana SayfaÜnlülerHadise ve ablası Hülya Açıkgöz kavgasında intikam yeminleri edildi!

İlgili Postlar

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz kavgasında intikam yeminleri edildi!

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz kavgasında intikam yeminleri edildi! Sular bir an olsun durulmuyor. Mahkeme haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz, şimdi de sosyal medyada birbirine girdi. İki kardeş, birbirlerine intikam yeminleri etti. İşte detaylar…

Hadise Estetik Mi Yaptırdı?

Hadise ve ablası arasında sular durulmuyor

Ünlü şarkıcı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz arasında sular bir an olsun durulmuyor. Anne Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından başlayan gerginlikler, hala daha geçmedi. Hadise ve ablası, mahkemelik oldukları haberleri ile gündeme geldi.

Hadise kimdir?

Hadise ve ablası arasındaki mal davası büyüdü

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün arasında mal davası olduğu iddia edildi. Şarkıcı Hadise’nin, emlak ve kira geliri vergisinden kurtulmak için gayrimenkullerini ablasının üzerine yaptığı, arasının bozulması ile birlikte bu malları geri almak için mahkemeye başvurduğu iddia edildi. Ancak, geçtiğimiz günlerde Hadise’nin menajeri bir televizyon programına telefon bağlantısı ile katıldı ve “Hadise ailesinden kimseye dava açmadı. Onlar aile et ve tırnak birbirinden ayrılmaz. Hiç öyle şeyler yok. Hadise’nin şirketi farklı, ablasının şirketi farklı. Hadise Hanım mesleğe başladığından beri vergilerini ödüyor.” diye konuşarak iddiaları yalanladı.

Hadise ve ablası intikam yemini etti

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz, şimdi de sosyal medyada gerginlik yaşadı. Abla Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından “İntikamın tatlı bir kelime olduğunu düşünüyor musun?” diye bir paylaşım yaptı. Hadise’den, ablasının paylaşımına yanıt gecikmedi. Hadise de, kendi sosyal medya hesabından “İntikam mı? Hayır, çok tembelim. Oturup karmanın işi halletmesini bekleyeceğim.” şeklinde bir not yayınladı. Hülya Açıkgöz’den de yanıt geldi. Açıkgöz, “Sadece beni izle. Hayatın sosyal medyadan ibaret! Sadece ona sahipsin. Üzücü bir hikaye.” paylaşımını yaptı.

İşte Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün intikam paylaşımları

Hadise’nin, emlak ve kira geliri vergisinden kurtulmak için gayrimenkullerini ablasının üzerine yaptığı, arasının bozulması ile birlikte bu malları geri almak için mahkemeye başvurduğu iddia edilmişti. Ancak, Hadise’nin menajeri yaptığı açıklama ile ünlü şarkıcı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz ile ilgili gündeme gelen iddiaları reddetmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler