Ana SayfaÜnlülerHadise milyonlarını ablasına kaptırdı

İlgili Postlar

Hadise milyonlarını ablasına kaptırdı

Hadise milyonlarını ablasına kaptırdı… Bir süredir ablası Hülya Açıkgöz ile maddi konulardan dolayı sorun yaşadığı ve paralarını ablasına kaptırdığı için mahkemelik olduğu haberleri ile gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise, şimdi de ablasına 12 milyon lirasını kaptırdı. Hadise, tüm yatırımını kaptırıyor. Mal varlığını kaybediyor. İşte detaylar…

Hadise’nin Kardeşleri Hakkındaki Şok İddia!!!

Hadise milyonlarını ablasına mı kaptırdı?

Ünlü şarkıcı Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından kardeşleri ile iş ilişkisini noktalamış ve maddi problemler yaşamaya başlamıştı. Hadise’nin, ablası Hülya Açıkgöz ile mal kavgası yaşadığı, mahkemeye başvurduğu iddia edilmişti. Hadise milyonlarını ablasına mı kaptırdı?

Hadise kimdir?

Vergiden kaçmak için servetini ablasına devretti iddiası

Hadise’nin, uzun zamandır Türkiye’de çalışıp kazandığı paralar ile vergi kaçırarak yurt dışında yatırım yaptığı iddiaları ayyuka çıktı. Hadise’nin, Türkiye’de vergi ödememek için mal varlığını ablası Hülya Açıkgöz’ün üzerine yaptığı iddia edilmişti. Hadise’nin, gayrimenkullerini ablası Hülya Açıkgöz’ün üzerine yaptığı, araçlarını da ablasının menajerlik şirketinin üzerine yaptığı, böylece araçlarının yakıt masrafını da menajerlik şirketi karşıladığı iddia edildi.

Hadise’nin ablası milyonlarını zimmete geçirdi iddiası

Hadise’nin mal varlığını ablası ile arasının bozulması ile birlikte geri alma çabasına girdiği, böylelikle ablası Hülya Açıkgöz’a dava açtığı ve mallarını geri almaya çalıştığı iddia edildi. Hatta, Hadise’nin 12 milyon lirasını ablası Hülya Açıkgöz’ün zimmetine geçirdiği iddia edildi.

Hadise, geçtiğimiz günlerde iddialar hakkında yaptığı açıklamada “Sıkıntı yok dersem, yalan olur. Kız kardeşlerim ile iş birliğimizi bitirdim. Fakat çıkan haberlere şaşırıyorum çünkü kimse kimseye bir dava açmadı. Onlar benim ailem, canlarım biz şuan zor bir dönemden geçiyoruz ama bugünleri de aşacağımıza inanıyorum. Ben her Türk vatandaşı gibi vergimi ödüyorum. Vergi ödememek için mallarımı ablamın üzerine yaptığım ve sonra dava açtığım yazılıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir dava varsa bulun çıkarın. Dava falan kesinlikle söz konusu değil fakat iş birliğiniz bir daha açılmamak üzere kapandı.” diye konuşmuştu. Hadise, bu açıklaması ile kardeşleri ile arasında yaşandığı iddia edilen haberleri yalanlarken, gözyaşlarını da tutamamıştı. Ancak, iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler