Ana SayfaDedikoduHadise Kendini Sağlama Alıp Dekoltesiz Klip Çekti

İlgili Postlar

Hadise Kendini Sağlama Alıp Dekoltesiz Klip Çekti

RTÜK’ten Ceza Yiyen Hadise Kendini Sağlama Alıp Dekoltesiz Klip Çekti

Bilindiği üzere Hadise, Sıfır Tolerans şarkısı için çektiği klip erotik olması nedeni ile RTÜK tarafından ceza kesilmişti. Aynı şarkının akustik versiyonu için kamera karşısına geçen güzel popçu tamamen kapalı kıyafetlerle klibi çekmesi dikkatleri üzerine çekti. Hadise, bu klibini kapalı kıyafetlerle çekerek RTÜK’e göndermede bulundu.

Klibi Yayınlayan Kanallara Bile Para Cezası Gelmişti

Başarılı popçu Hadise son parçası Sıfır Tolerans’a bir klip çekmişti. Klip, bir kısım tarafından erotik bulunmuş, hatta RTÜK de klibi yayınlayan müzik kanalları Power Türk, Dream Türk, Viva, Kral Pop kanallarına bile ceza vermişti. Magazin gündeminde uzun süre konuşulan olay için şarkının sahibi olan Hadise, “Klibime verilen ‘erotik’ damgasına katılmam ve izin vermem! Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince ‘erotik’ oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç ‘erotik’ kategorisine girmiyor.” şeklinde tepki göstermişti.

Hadise bu olaydan sonra aynı şarkının akustik versiyonu için kamera karşısına geçti. Akustik versiyonun klibinde ise tamamen kapalı kıyafetlerle kamera karşısına geçen Hadise, tabiri caizse RTÜK’e göndermede bulundu. RTÜK’ün cezasının nedeni olarak “Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz” denilmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler