Ana SayfaDedikoduHadise, Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

Hadise, Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor!

Şarkıcı Hadise’nin bir aydır Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Hatta, çiftin Miami’de tatil yaptığı bile öğrenildi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Hadise’nin Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı öğrenildi. Kendisinden altı yaş küçük olan Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hadise, sevgilisi ile birlikte Miami’de tatile gitmiş.

Sosyetik isim Aslışah Alkoçlar ile yaklaşık bir yıl aşk yaşayan, ancak geçtiğimiz ay yollarını ayıran Hakan Sabancı, önceki akşam ünlü şarkıcı Hadise ile birlikte Karaköy Drone’da eğlendi. Çiftin, mekanda samimi şekilde geç saatlere eğlendikleri öğrenildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılan Hakan Sabancı, aracını mekanın arka kapısına gönderdi. Hadise, buradan Hakan Sabancı’nın aracına bindi. Sabancı ise, mekandan ön kapıdan çıktı.

Sabah’ın haberine göre; şarkıcı Hadise’nin sık sık sevgilisinin yalısına gidiyor. Hadise ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta Miami’de tatil yapmış ancak aynı yerden ayrı ayrı fotoğraf paylaşmışlar.

Aslışah Alkoçlar, ayrılıkları hakkında açıklama yaparken, Hakan Sabancı ile aldatma yüzünden değil, ilişkilerinin evlilik yoluna girmesi nedeniyle ayrıldıklarını söylemişti. Aslışah Alkoçlar “Ben güzel bir kızım, Hakan yakışıklı bir adam. Yaşlarımız henüz çok küçük. Baktık iş ciddiye biniyor ve evlilik yoluna giriyoruz, konuşup ayrılma kararı aldık.” diye konuşmuştu.

25 yaşında olan Hakan Sabancı ve 31 yaşında olan şarkıcı Hadise’nin bir aydır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çift, aşklarını gözlerden uzak yaşamaya çalışıyordu.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler