Ana SayfaDedikoduFerzan Özpetek'in annesi son yolculuğuna uğurlandı!

İlgili Postlar

Ferzan Özpetek’in annesi son yolculuğuna uğurlandı!

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, 91 yaşında hayatını kaybeden annesi Nesrin Subaşı Özpetek’i son yolculuğuna uğurladı. Anne Özpetek, sinema ve sanat camiasından birçok ünlü isim eşliğinde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Detaylar haberimizde…

Dünyaca ünlü Türk asıllı İtalyan yönetmen Ferzan Özpetek, geçtiğimiz gün annesi Nesrin Subaşı Özpetek’i kaybetti. Annesinin acı haberini alır almaz hemen Türkiye’ye gelen Özpetek, annesini son yolculuğuna uğurladı.

Ferzan Özpetek’in annesi Nesrin Subaşı Özpetek, Fenerbahçe Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanarak Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi.

Mızıkayı Hümayun Kumandanı Süleyman Paşa’nın torunu olan Nesrin Subaşı Özpetek’in, Ferzan Özpetek’e yakın çevreden edinilen bilgilere göre yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı 91 yaşında hayatını kaybetti.

Cenaze törenine ünlü yönetmenin son filmi İstanbul Kırmızısı’nda rol alan ünlü oyuncu Halit Ergenç dizi çekimlerini bırakıp katılırken, yönetmenin oyunculuğuna hayranlık duyduğu Tuba Büyüküstün, Cem Yılmaz ve Perran Kutman gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Annelerinin tabutu başından uzun süre ayrılmayan Ferzan Özpetek ve kız kardeşi Zeynep Aksu’nun oldukça üzgün olduğu dikkat çekti.

Özpetek ailesinin yakınlarının ve akrabalarının yanı sıra sanat camiasından da birçok ünlü ismin katıldığı cenaze törenine, Ferzan Özpetek’in geçtiğimiz aylarda evlendiği İtalyan eşi Simone Pontesilli de katıldı ve eşi Ferzan Özpetek’i yalnız bırakmadı.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, cenaze törenine katılanların taziyelerini kabul etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler