Ana SayfaKimdirGüven Yüreyi Kimdir?

İlgili Postlar

Güven Yüreyi Kimdir?

Türkiye’nin O Ses Türkiye yarışmasıyla tanıştığı Güven Yüreyi Kimdir? Güven Yüreyi kaç yaşındadır ve nerelidir? Güven Yüreyi hangi burçtur ve hangi parçasıyla ünlenmiştir? Güven Yüreyi için tüm merak edilen bilgilere Kimdir Haberimizden ulaşabilirsiniz, İşte Güven Yüreyi..

Güven Yüreyi Kimdir? Güven Yüreyi Aslen Nerelidir? Güven Yüreyi Hangi Burç? Güven Yüreyi Kaç Yaşında?

Güven Yüreyi, 1 Ocak 1991 yılında Aydın Kuşadası’nda dünyaya gelmiştir. Oğlak burcu olan Güven Yüreyi aslen Aydın’lıdır ve şu an 27 yaşındadır.

Güven Yüreyi Kimdir?

Aydın Kuşadası nüfusuna kayıtlı olan Güven Yüreyi yaşantısını İzmir’de sürdürmüş ve şu sıralarda İstanbul’da yaşamaktadır. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye yarışmasıyla ismini duyuran Güven Yüreyi Selami Şahin’in unutulmaz şarkılarından Sen Sevdalı Ben Belalı şarkısıyla yarışmaya katılmıştır. Söylediği parçalarla ve sesiyle kısa sürede O Ses Türkiye’de ilgi odağı olan Güven Yüreyi, Fantezi,  slow ve arabesk şarkıları yankınlığı olsada Kabuk ve Başka Biri adlı şarkıları ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Son olarak da yetenekli şarkıcı Derya Uluğ ile birlikte DMC etiketiyle Sen Maşallah adlı parçaya Kıbrıs’ta Klibini çekerek ve çok kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından dinlenmeyi başarmıştır.

Tüm ailesinin müzisyen olduğu genç yetenek Güven Yüreyi’re bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler