Ana SayfaDizilerDizi ‘Çıplak’ İle İlgili Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Dizi ‘Çıplak’ İle İlgili Açıklama Geldi!

Cüneyt Özdemir’in RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e hedef gösterdiği ve daha sonra yayından kaldırılan Çıplak adlı dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizi ‘Çıplak’ ile ilgili açıklama geldi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e hedef gösterdiği Çıplak dizisi ani bir şekilde BluTV’de yayından kaldırıldı. Platform, gelen tepkiler üzerine Dizi ‘Çıplak’ ile ilgili açıklama geldi.

‘YENİDEN AÇILACAK…’

BLUTV’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dünden beri gündemde olan Çıplak adlı dizimizle ilgili sizleri bilgilendirmek istedik. 18 yaş altı çocuk kilidi uygulamamızı aktive etmek üzereyiz, bu nedenle Çıplak dizisini kısa bir süreliğine erişime kapatmış bulunuyoruz. Teknik prosedürler tamamlandıktan sonra içeriğimiz yeniden izleyicilerle buluşacaktır.”

Çıplak Dizisinden Gelen Açıklama

 

NE OLMUŞTU?..

Cüneyt Özdemir, Çıplak dizisiyle ilgili yaptığı yorumda, dizilere yönelik sansür ve yaptırımlarıyla ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e atıfta bulundu. Özdemir Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayında, “RTÜK Başkanı Ebubekir Bey bunu iyi ki izlememiş, izlese kılıcını çekecek, tak tak tak kes bunları at diyecek” ifadelerine yer verdi. Bu sözlerin ardından dizi, yer aldığı BluTV’de yayından kaldırıldı.

Dizisi Erotik Bulundu! Pozları İse Olay Oldu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler