Ana SayfaDedikoduGülşen Sahne Kıyafetiyle Gündem Oldu

İlgili Postlar

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Gündem Oldu

Uzun zamandır konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle konuşulan başarılı şarkıcı Gülşen, dün akşam Alaçatı’daki sahnesinde transparan bir elbise tercih etti. Elbisenin içine siyah bir bikini altı giyen Gülşen, göğüs uçlarını da bantla kapattı. Cesur kıyafetleriyle manşetlerden düşmeyen Gülşen sahne kıyafetiyle gündem oldu. İşte Gülşen’in giydiği o elbise;

Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Sahnedeki dansları ve kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen’in yoğun konser maratonu devam ediyor. Dün akşam Alaçatı’da bir mekanda sahneye çıkan Gülşen, kıyafet tercihiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Göğüs Uçlarını Bantla Kapattı

46 yaşındaki Gülşen, dün akşam sahneye parlak transparan bir elbise ile çıktı. Şarkıcı içine siyah bikini altı giyerken üstüne hiçbir şey giymedi. Göğüs uçlarını siyah bantla kapatan Gülşen, konser boyunca hem sevilen şarkılarını söyledi hem de dans etti.

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Gündem Oldu

Gülşen’in iddialı sahneye kıyafeti sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bir kısım Gülşen’in sahnede çok güzel göründüğünü söylerken bir kısım da bu kadarının abartılı olduğunu ve Gülşen’e hiç yakışmadığını söyledi.

“Hiçbir Sıfatın Kölesi Değilim”

45 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlamış ve “Evet, ben bir anne babanın kızı, evet bir erkeğin eşi ve bir yavrunun annesiyim. Babasının kızı, bir erkeğin karısı, bir çocuğun annesi olmaktan öte ben aklı ve düşünme yeteneği olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim” diye yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler