Ana SayfaKimdirGülşah Soydan Kimdir?

İlgili Postlar

Gülşah Soydan Kimdir?

Gülşah Soydan Kimdir?

1969 doğumlu Gülşah Soydan Alkoçlar, Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu Selim Soydan’ın çocuklarıdır. Yeşilçam döneminin ‘güllüşah’, ‘küçük anne’, ‘Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası’ lakapları ile anılan, hafızalara kazınmış bir çocuk oyuncusudur. Otel işletmecisi Ender Alkoçlar ile evlendikten sonra Gülşah Alkoçlar soyadını almıştır. 18 yaşında bir otel sahibesi olarak turizm işine girmiş, sinema kariyerini sonlandırmıştır.

Bu mesleği doğrultusunda hayatı yolculuklarla geçmiştir. Sosyetenin en ünlü turizmcilerinden olmuştur. Alkoçlar ailesi, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinden kurulmuştur. İkili, Gülşah Soydan henüz 18 yaşındayken evlenmiştir.

Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinden 2 kız çocuğu doğmuştur. Bunlar Neslişah Alkoçlar ve Aslışah Alkoçlar’dır. Büyük kızı Neslişah da annesi gibi erken yaşta henüz 21’indeyken Batu Aksoy ile dünya evine girdi. Ancak Neslişah’ın Batu Aksoy ile evliliği uzun sürmedi ve kısa sürede boşandılar. Daha sonra Neslişah Alkoçlar Engin Altan Düzyatan ile 2014 yılında dünya evine girdi bu evliliğin üzerine de Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar’ın 2016 yılında Emir Aras Düzyatan adında sağlıklı bir erkek bebekleri oldu. Küçük kızı Alışah Alkoçlar ise babası gibi turizm izinden yürüyerek bir butik otel işletiyor.

Kanseri Atlattı

Gülşah Alkoçlar’a 2015 yılında göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hastalık sebebiyle kemoterapi tedavisi görüyordu. 2015 Haziran ayında yaptığı açıklamada sağlığına kavuştuğunu belirtti.Bodrum’da eşi Ender Alkoçlar ile görüntülenen Gülşah Alkoçlar’ın kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarının uzadığı ve artık peruk kullanmaya gerek duymadığı görülmüştü.

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 1975-Gülşah
  • 1976-Gülşah Küçük Anne
  • 1977-İbo ile Güllüşah
  • 1986-Gülçiçek
  • 1989-Arkadaş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler