Ana SayfaDizilerGülperi 13. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi mi? 

İlgili Postlar

Gülperi 13. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi mi? 

Gülperi 12. son bölüm Show TV tarafından yayınlandı. Gülperi 12. son bölümde; Hasan ve Seyit her yerde Can’ı ararken, Gülperi ise Can’a ulaşmak için Ejder’in ahlaksız isteklerine boyun eğmek zorunda kalıyor. Kadir, Gülperi ve Ejder’in bulunduğu yere geliyor. Ejder, Kadir’e silah doğrultuyor ve ardından aralarında yaşanan mücadelede silah patlıyor. Peki Gülperi dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gülperi dizisi 12. son bölümde yaşananlar…

Gülperi 12. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Gülperi 12. bölümde; Gülperi Ejder’in elinden kurtulmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Ejder Kadir’in gelmesi ile Gülperi’yi odaya kilitliyor. Cabbar’ın Can için kazdığı mezar heyecanı yükseltirken Can’ın gerçekten ölüp ölmediği merak konusu. Peki Gülperi 13. Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 12. bölüm özeti…

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi 12. son bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Gülperi’de Can son anda hastaneye yetiştirildi. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini hayatıyla ödedi. Yakup ise iki oğlunu da kaybetme öfkesiyle intikam yeminleri etti. İşte Gülperi 13. yeni bölüm fragmanı ve 12. son bölüm hakkında merak edilenler…Gülperi yeni bölüm(13. bölüm) fragmanı henüz Show TV tarafından yayınlanmadı.

Gülperi 12. bölüm özeti;

Gülperi’de bu akşam Can son anda hastaneye yetiştirildi. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini hayatıyla ödedi. Yakup ise iki oğlunu da kaybetme öfkesiyle intikam yeminleri etti. Fatma ise ikinci oğlunun da Gülperi yüzünden öldüğünü düşündüğü için Yakup’a çok sert sözler söyledi. Yakup ise bu sözlere karşılık olarak “andımız olsun Gülperi doğduğu güne lanet edecek” dedi.

Can’ı kurtarmak için her türlü zorluğa katlanmaya razı olan Gülperi, oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder’den bunun hesabını sordu. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödedi.

Kadir bir yandan Gülperi’ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilendi. Şeyma ise Gülperi’nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğinde. Hasan, Can’ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşti. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan’la iş birliği yaparak Can’ın peşine düştü. Gülperi ve çocuklarının Can’ı arama yolculuğu ise Ejder’in ölümüyle sonuçlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler