Ana SayfaDizilerGülperi 11. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı!

İlgili Postlar

Gülperi 11. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı!

Gülperi dizisinin 11. yeni bölümü 23 Kasım Cuma akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 11. yeni bölümü öncesinde ön izleme görüntüleri yayınlandı. Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Gülperi dizisinin yeni bölümünden ön izleme görüntülerini videodan izleyebilirsiniz.

Dizide Burak Dakak, Aleyna Özgeçen ve Emir Özyakışır’ın da başarılı performansları dikkatleri çekiyor. Dizide Hasan’ın başı yine büyük belada. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenmekte.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi dizisinin 11. yeni bölümden detaylar şöyle:

Gülperi 11. yeni bölümü ile bu akşam seyircisiyle buluşacak. Show TV’de ekrana gelen, Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Gülperi’de bu hafta gözyaşları sel olacak. Gülperi’nin kaçırılan küçük oğlu Can için akıttığı acı dolu gözyaşları dinmeyecek. İşte, Gülperi’nin 11. bölümüne dair tüm detaylar…

Can’ın kaçırılması Gülperi ve çocukları perişan ederken, duyulan çığlık sesi gerilimi arttırıyor. Kadir’in Şeyma’ya “Bu çocuğa bir şey olsun bak bakalım bir daha Artemis’in yüzünü görebiliyor musun? Bugün bu çocuk kaçırıldıysa senin yüzünden!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda yerde hareketsiz yatan Can’a neler olacağı merakla bekleniyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Geçen bölümde neler yaşandı?

Gülperi’nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 10. bölümünde Kadir’in söyledikleri karşısında suskun kalarak Kadir’i hayal kırıklığına uğratan Gülperi, gerçek duygularıyla savaştı. Seyit’in anlattıklarından sonra yanlış karar verdiğini anlayan Hasan, Selen’in yardımıyla hatasını telafi etmeye çalıştı. Yakup’un planıyla çocukların karşısına çıkan Kader, Hasan’ın sert tepkisiyle karşılaşsa da Gülperi’nin sayesinde kendisini affettirdi. Hapishaneden hastaneye kaldırılan Ejder kaçmayı başararak, intikam beslediği Gülperi’nin peşine düştü. Şeyma her cephede Gülperi ve ailesine karşı savaşmaya devam ederken, Artemis anne ve babasının boşanacağını öğrendi. Hasan’a yardım eden Gökhan başına aldığı darbeyle yaralanırken, Bedriye bir kez daha annesinin desteğiyle hayata tutundu. Can’a sürpriz doğum günü hazırlığı yapan Gülperi, Can’ın Ejder tarafından kaçırıldığından habersizdi. Hiç beklemediği yerden darbe yiyen Gülperi için zor günler başlıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler