Ana SayfaDedikoduGülçin'den Tatil Pozları

İlgili Postlar

Gülçin’den Tatil Pozları

Geçtiğimiz yıl aralık ayında geçirdikleri trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül, zor günleri geride bıraktı. Tatile çıkan ünlü şarkıcı, objektif karşısında verdiği pozları yayımladı. Gülçin’den tatil pozları geldi. İşte o kareler;

Gülçin Ergül’den Kaza Anı Hakkında Açıkalama Geldi

“Her şey üç saniyede oldu. Her anlattığımda bir daha yaşıyorum… İlk dönemlerde aklımdan sürekli o travma anları geçiyordu, ‘her şeyi doğru yapabildim mi’ diye kendimi sorguluyordum. Kaza anın biraz öncesini hatırlamıyorum ama kazadan sonrasını hatırlıyorum. Şok anlarında sakin olmaya çalıştığımı, ambulansları beklediğimizi hatırlıyorum. Ben o an hiçbir şey hissetmedim, bir şey olmadığını düşündüm. Yaralandığımı sonradan anladım, kolumda kırık vücudumda dikiş atılması gereken yerler vardı. Çevremizde bize yardım eden kişiler vardı. İlk Erdal’ın ailesine haber verdim.  Dört saat yalnız kaldım, kimi aradım kimlerle konuştum bilmiyorum.”

“İyi Ki Hayatıma Ve Kalbime Dokundu”

Ünlü isim, geçtiğimiz mayıs ayında da erkek arkadaşının doğum gününe özel duygusal bir yazı kaleme almıştı.

Şarkıcı, “Bugün sevme kapasitemin son sınırlarını bana gösteren erkeğin doğum günü ve her şartta, akış nereye sürüklerse sürüklesin, hep benimle olacak. İyi ki hayatıma ve kalbime dokundu ve iyi ki doğdu.” ifadelerini kullanmıştı.

“Anısı Olanlar Daha Da Acıtıyor”

Ergül, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Şimdi bana kaybolan gözlüklerimi verseler, şimdi bana güneşli bir ömür vadetseler, şimdi bana yeniden ister misin deseler; valla hepsini üst üste takarım. Çok üzülüyorum ve asla geri dönmüyorlar. Anısı olanlar daha da acıtıyor!

Gülçin’in Acı Dolu Günü

12 Aralık 2021 yılında Balıkesir’de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül (36), büyük bir acı yaşamıştı.

Gülçin’den Tatil Pozları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler