Ana SayfaDedikoduGülçin Ergün: Ödülü Sevgilim için Alıyorum

İlgili Postlar

Gülçin Ergün: Ödülü Sevgilim için Alıyorum

Bahçeşehir Üniversitesi’nin MüzikOnair ile birlikte düzenlediği “BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri”, önceki akşam yapılan törenle dağıtıldı. Ödül alan Gülçin Ergül “Ödülü sevgilim için alıyorum.” dedi. İşte ödül gecesine dair tüm detaylar;

Gülçin’den yeni paylaşım

Karakalemle kendisi ve sevgilisi Erdal’ın fotoğrafını paylaşan Gülçin Ergül şu notu düştü;

“Ayaklarım geri gide gide zorla çıktığım yürüyüşler, tatlı kedilerimizi sevme terapisi, meditasyon, bedenimin izin verdiği kadarıyla yin yoga, anlam arayışı, dostlarımdan duyduğum teselliler, tutunduğum dualarım, baktığım onca güzel anı fotoğrafı ve videolar, hangi düğümde olduğumu üzüntümden sürekli unutuyor olsam da makrome örme terapileri, hafızamdaki müthiş eşsiz güzellikler, enerjik sesi ve kalbimde sevginin ve aşkın en derininin sonsuzluğunu hissetmek, bu gerçekliği karşılıklı hissetmiş olmak, ruhumu öylesine duyumsayan o güzel ruhu kısıtlı süre de olsa tanımış ve hissetmiş olmaktan dolayı minnettar olmak ve bilemediğim hayata karşı isyankarlıktansa, acımı zor da olsa kabullenip, ama bu nadide güzel hissi tatmış olmaya şükretmek, bu yoğun hislerle şarkılar üzerinde çalışmak, her zamanki ilgisiyle yanımdaymış gibi hayal ederek şan egzersizlerimi yapmak, başarılı olunca gülümsediğini düşünmek ve bu düşünceden güç almak, duyguların bastırılmamasına önem vermek, bazen onun o pozitif enerjisine uyum gösterip gülümseyerek anmak… İşte bunlarla deniyorum bu yaşamda güçlenerek hep kalbimde onunla devam edeceğime inanmayı…”

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı da bu paylaşıma kayıtsız kalamadı. Arkadaşına destek olan Bakıcı, “Canım benim gerçekten gücünü ortaya çıkartarak bütün bu farkındalıklı hislerini yaşaman çok güzel. En saf haliyle sevgiyi hissetmen ve onu en güzel haliyle kalbinde yaşatman çok güzel. Aşk hep seninle…” yorumunu yaptı.

Gülçin Ergül New York Times Square ’de…

Gülçin Ergün: Ödülü Sevgilim için Alıyorum

Ödül alan isimler arasında kısa süre önce sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül de vardı. Şarkıcı, kazandığı ‘en iyi klip’ ödülünü Ergül için aldığını söyleyerek herkesi duygulandırdı:

“Öncelikle yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum. Tüm gücümü toplayarak, olabildiğince, karşınızdayım. Mucizevi bir şekilde. Bu ödülü, hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük emeği var. Bu anı görmesini çok isterdim.

Bu ödül bizim için büyük bir motivasyon olacak. Çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. İçimiz tabii ki buruk. Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

Attila Özdemiroğlu Özel Ödülü’nü alan Gonca Vuslateri de duygusal bir gece yaşadığını söyledi: “Benim için de çok duygusal bir gece. Alacağım ödülün sevgili Attila Özdemiroğlu ile ilgili olması beni çok duygulandırıyor.”

Gülçin Ergül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler