Ana SayfaÜnlülerGülçin Ergül Pyalaşımıyla Herkesi Duygulandırdı

İlgili Postlar

Gülçin Ergül Pyalaşımıyla Herkesi Duygulandırdı

Geçtiğimiz hafta trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül bu günlerde kendine gelmeye çalışıyor. Olay sonrasında ilk kez paylaşım yapan Gülçin Ergül paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı;

Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama…

Aşkını kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül’den kaza sonrası ilk açıklama geldi. Güzel şarkıcı  sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ve kedisinin bir karesini, “Sen hep benim meleğimsin. Hep öyleydin aşkım” notuyla paylaşırken Ergül’ün bu son paylaşımı hayranlarını duygulandırdı.

Gülçin Ergül Taburcu Edildi

36 yaşındaki şarkıcı, doktor kontrolünde yapılan Barricksir Atatürk Şehir Hastanesi’nden taburcu edildi. Tekerlekli sandalyede oturan El Gour’un sol elinde kırık bir parmağı olduğu ve sarılı olduğu görülüyor. Hastaneden taburcu olduktan sonra herhangi bir açıklama yapmayan Ergur’un ailesiyle birlikte İzmir’e gideceği bildirildi. Ergül arabaya bindi ve gitti.

Gülçin Ergül Kimdir?

Gülçin Ergül Pyalaşımıyla Herkesi Duygulandırdı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülçin Ergül paylaşımına şu notu düştü; “Yanağının yumuşaklığını hissederek öpücükler kondurabilmeyi, beni hayata bağlayan dünyanın en güzel gülüşünün içimi aydınlatmasını ve ben her şarkı söylediğimde beni can kulağıyla keyifli dinlediğini görebilmeyi çok isterdim… ‘Biz birbirimize çok iyi geliyoruz’ derdin. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın. Aşkımız sonsuza dek sürecek. Ben senin için yaşayacağım, bulutlar ötesinde şarkılar söyleyeceğim. Verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım. Seni her daim sınırsızca seveceğim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler