Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGülçin Ergül Müzikten Özel Hayatına Bir Çok Soruyu Yanıtladı!

İlgili Postlar

Gülçin Ergül Müzikten Özel Hayatına Bir Çok Soruyu Yanıtladı!

Hepsi grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül, önceki gün Yelda Kırçuval’ın youtube kanalına konuk oldu. ,Gülçin Ergül müzikten özel hayatına bir çok soruyu yanıtladı. Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra çizgisini bozmayan sanatçı müzik sektörüne yeni giren genç yeteneklere de önerilerde bulundu. Detaylar haberimizde….

Gülçin Ergül Merak Edilen Bir Çok Soruyu Yanıtladı!

Gülçin Ergül, piyasaya girmek isteyen genç yeteneklere nasıl bir önerin olur? Sorusuna; Dışarıdan çok kolay göründüğünü ama müzik sektöründe şu anda rekabetin daha fazla olduğunu, her şeyin dijital platformda döndüğünü ve eskiden ünlü olmanın daha kolay olduğunu söyledi. Gülçin, onlara kalplerinin sesini dinlemelerini ve ona göre hareket etmelerini önerdi. Artık başarıyı tıklama sayısıyla ölçmeye başladıklarını, bunun çok yanlış olduğunu ve başarılı olmak tıklama sayısının yükselmesi olmadığını çünkü çoğu zaman hile de yapılabildiğini belirtti.

Gülçin Ergül, kendi başarısını bunlarla ölçmediğini, jazz söylendiği zaman yada insanların Türkiye’de çok ilgi göstermediği bir müzik yapıldığı zaman alıcısının çok az olduğunu bildiğini ama her zaman da böyle olmadığını söyledi. Repertuarını çok genişlettiğini ve farklı tarzlarda şarkı söylediğini ve dinleyiciyi mutlu ettiğini ama farklı tarzda söylediği işlerin kaliteli olduğunu, getirisi az bile olsa tahmin edici bulduğunu söyledi.

KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ YANSITMAYA ÇALIŞIYORUM!

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra çizgisini hiç bozmayan Gülçin Ergül, nelere dikkat ettiğini şöyle açıkladı; Müzikal anlamda hep farklı şeyler denemeye çalıştığını ama duruş bakımından ise bu kendi kişiliği ile alakalı bir şey olduğunu, kendisini olduğu gibi yansıtmaya çalıştığını söyleyen sanatçı, o yüzden çizgisini koruduğunu söyledi. Ayrıca, gruptan tek başına müzik yapmak için ayrılmamış olduğunu da belirtti.

AYNI ANDA İKİ ALBÜM ÇIKARACAĞIM!

Aynı anda iki tane birden albüm çıkaracağını söyleyen sanatçı, albümün bir tanesinin İngilizce, diğerinin ise Türkçe şarkılardan oluşacağını belirtti. İki albümününde farklı marketi olduğunu için aynı albümde olmamasına karar verdiklerini söyleyen Gülçin Ergül, albümlerin trentlere uyan dünyayı takip eden güzel bir albüm olacağını söyledi.

Sanatçı, müzik dünyasında erkekler mi yoksa kadınlar mı daha şanslı? sorusuna ise erkek sanatçıların daha şanslı olduğunu düşündüğünü söyledi.

HERKES DOKSANLARI DİNLEMEKTEN BİR HAL OLDU!

Herkes 90’ları dinlemekten bir hal olduğunu düşünen sanatçı, yeni çıkan işlerin hepsinin birbirine benzediğini, sanatçılar biraz daha özgür ve özgün olmalı olduğunu düşündüğünü belirtti.

EVLENMEK GİBİ BİR KARARIM YOK!

Gülçin Ergül, daha önce evlilik düşündüğü zamanların olduğunu ama şu an öyle bir şey düşünmediğini, yani evlenmek gibi bir kararının olmadığını zaten, bir adayının da olmadığını söyledi.

Grup Hepsi Barıştı mı? Gruba Kim Katıldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler