Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Çıldıracak

İlgili Postlar

Gülben Ergen Çıldıracak

Erhan Çelik, Sosyetik Güzel Elif Dürüst ile Aşk Yaşamaya Başladı

Gülben Ergen Çıldıracak , Yaklaşık dört ay önce Gülben Ergen’le evliliğini noktalayan Erhan Çelik, bir dönem Ahmet Hakan’la da adı anılan sosyetik güzel Elif Dürüst ile aşk yaşamaya başladı.Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’le olan evliliğini geride bıraktığımız yıl aralık ayında sonlandıran Erhan Çelik yeni bir aşka yelken açtı.

Balıkçı vesile oldu

Çelik, boşanmasının ardından dört ay geçtikten sonra Elif Dürüst’le yeni bir aşka başladı. Gülben Ergen Çıldıracak İlişkilerinin temelini anadolu yakasında bir balıkçıda atan ikili, baş başa oturduğu mekandan ayrı bir şekilde çıktı.

“BUGÜN GÜNLERDEN MUTLULUK”

Duymayan Kalmasın’da Seren Serengil’in açıkladığı bu ilişki henüz o kadar yeni ki sadece ikilinin yakın çevresi biliyor. Balıkçıda son derece samimi bir sohbet yapan ikiliden Erhan Çelik, birlikteliğin başlamasının hemen ardından sosyal medya hesabından ‘Bugün günlerden mutluluk’ notunu paylaştı.

Bilgiye göre 3.5 aydır birlikte olan sevgililer, dışarıya çıktıklarında görüntülenmemek için arkadaş grubuyla gezmeyi tercih edip, baş başa Dürüst’ün Kanlıca’daki muhteşem villasında buluşuyor. Bunu duyan Gülben Ergen Çıldıracak nasıl tepki vereceği merak konusu

Elif Dürüst

1970’te İstanbul’da dünyaya geldi. Babası iş adamı ve sanayici Ekrem Dürüst, annesi ev hanımı Gül Dürüst‘tür. İlkokulu Özel Kalamış İlkokulu’nda ortaokul ve liseyi Notre Dame de Sion‘da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü‘nü bitirdi. 1996 yılında Habitat II projelerinde yer aldı. 2005 yılında Newport University’de Davranış Bilimleri ve Maltepe Üniversitesi’nde Psikoloji yüksek lisansına başladı. 2007 yılında İstanbul’da Aralık Derneği‘ni kurdu. 2007 yılından günümüze, kurucu ve başkan olarak bir çok sosyal projede yer aldı. Günümüzde de sosyal projelere katkılar yapmaktadır.

PSİKOLOJİ ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS YAPTI

1996 yılında Habitat II projelerinde yer aldı. 2005 yılında Newport University’de Davranış Bilimleri ve Maltepe Üniversitesi’nde Psikoloji yüksek lisansına başladı. 2007 yılında İstanbul’da Aralık Derneği‘ni kurdu. 2007 yılından günümüze, kurucu ve başkan olarak bir çok sosyal projede yer aldı. Psikoloji ve davranış bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Mehmet Germiyanlıgil’den boşandıktan sonra uzun süre yapımcı Raci Şaşmaz ile aşk yaşayan ve sonrasında işadamı Şeri Şahnavaz ile birlikte olduğu konuşulan Dürüst’ün Ahmet Hakan’la adı çıkmış ve Dürüst’ün Kanlıca’daki villasında buluştukları konuşulmuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler