Ana SayfaKimdirGülay Pınarbaşı Kimdir?

İlgili Postlar

Gülay Pınarbaşı Kimdir?

“Anadolu Gençlik” dergisinin yazarı Gülay Pınarbaşı kimdir? Gülay Pınarbaşı kaç yaşında? Gülay Pınarbaşı dizileri neler?  Gülay Pınarbaşı filmleri neler? Gülay Pınarbaşı aslen nereli? Gülay Pınarbaşı kaç yaşında? Gülay Pınarbaşı hangi burç? Gülay Pınarbaşı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gülay Pınarbaşı Kaç Yaşında? Gülay Pınarbaşı Aslen Nereli? Gülay Pınarbaşı Hangi Burç?

Gülay Pınarbaşı, 1 Ocak 1969 senesinde Karaman’da dünyaya gelmiştir. Aslen Konyalı olan Gülay Pınarbaşı, Oğlak burcudur.

Gülay Pınarbaşı Kimdir?

Gülay Pınarbaşı, üniversiteye kadar eğitim hayatını Konya’da tamamlamıştır. Liseden sonra “Ankara Gazi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü”nü kazanan Gülay Pınarbaşı, eğitim hayatı için Ankara’ya yerleşmiştir. 1989 senesinde mankenliğe başlayan Gülay Pınarbaşı, 1990 senesinde düzenlenen “Miss Globe”e katılarak “Türkiye Güzeli” seçilmiştir.

Sonrasında kariyerine mankenlikten devam eden Gülay Pınarbaşı, bu dönemde birçok farklı dizi ve filmde de rol almıştır. İlk olarak, 1990 senesinde “Duygu Çemberi” dizisiyle ekran karşısına geçen Gülay Pınarbaşı, arından “Fatih-i Harbiye” dizisinde rol almıştır. 1991 senesinde “Benim Zaferlerim” isimli filmle beyaz perde de izleyicisiyle buluşan Gülay Pınarbaşı, 1991 ve 1993 seneleri arasında “Aktüel Kreyasyon” dergisinde moda editörlüğü yapmıştır.

1993 senesinde tesettüre kapanma kararı alarak mankenliği ve oyunculuğu bırakan Gülay Pınarbaşı, “Vakit” gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlamış ve ardından “Milli Gazete”, “Mektup”, “Genç Birikim”, “Anadolu Gençlik” gibi gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yaparak kariyerine devam etmiştir.

Gülay Pınarbaşı Dizileri

  • 1992- İki Kardeş
  • 1990 – Fatih-i Harbiye
  • 1990 – Duygu Çemberi

Gülay Pınarbaşı Filmleri

  • 1993 – İsklipli Ahmet Hoca: Kelebekler
  • 1991 – Benim Zaferlerim
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler