Ana SayfaKimdirDerya Kimdir?

İlgili Postlar

Derya Kimdir?

Türkçe Rap’in kadın temsilcilerinden Derya kimdir? Derya kaç yaşında? Derya albümleri neler? Derya aslen nereli? Derya hangi burç? Derya  hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Derya Kaç Yaşında? Derya  Aslen Nereli? Derya  Hangi Burç?

Derya, 7 Kasım 1993 senesinde Antalya’da doğmuştur. Aslen İzmirli olan Derya, Akrep burcudur.

Derya Kimdir?

Derya eğitim hayatını Anltalya ve Afyon’da tamamlamıştır. 2017 senesinde “Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi”nden mevzun olmuştur. Derya 2007 senesinde rap müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Bu alanda kendini geliştiren başarılı rapçi ilk olarak 2008 senesinde ilk kaydını almıştır.

Ardından 2010 senesinde “Antalya’da Boss Records” da yer alan Derya, 2012 senesinde ilk rap albümünü de piyasaya sunmuştur. “Rapçiler Zombi Değil” ismini verdiği 8 parçadan oluşan albüm rap müzik severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. 2016 senesinde Güney Uğurlu ile birlikte “Gecenin Dibi” isimli albümü yayınlayan Derya’nın 2. albümü de çok sevilmiştir. Bu zamana kadar rap dünyasının sevilen isimleri “Allame, Joker, Lider, Yunus Emre – Frekans” gibi isimlerle çalışan Derya 2019 21 Haziran’da 3. albümü olan “Ferdinvnd” albümünü çıkarmıştır.

Derya Albümleri

  • 2019 – Ferdinvnd
  • 2016 – Gecenin Dibi
  • 2012 – Rapçiler Zombi Değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler