Ana SayfaKimdirGül Gölge Kimdir?

İlgili Postlar

Gül Gölge Kimdir?

Bir dönem televizyonda spikerliğin yanı sıra dizilerde ve filmlerde  de gördüğümüz Gül Gölge Kimdir? Gül Gölge Kaç yaşında? Gül Gölge Nereli? İşte ünlü isim hakkında merak edilenler ve yaşam öyküsü haberimizde…



Bugün Doğan Ünlüler

Gül Gölge Aslen Nereli? Gül Gölge Mesleği? Gül Gölge Kaç yaşında? Gül Gölge Evli mi? Gül Gölge Burcu? Göl Gölge Boyu?

Gül Gölge, aslen İzmir’lidir. Türk TV sunucusu, manken ve oyuncu olan Gül Gölge 28 Eylül 1981’de doğdu. 36 Yaşında olan Gölge 1.82 boyunda ve Terazi burcudur.

GÜL GÖLGE KİMDİR?

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde okuduktan sonra İstanbul’a gitti. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Film ve Televizyon Programcılığı okudu. 1997’de Türkiye Güzellik Yarışması finalistlerinden biri olan Gül Gölge, çeşitli dizi ve film projelerinin kadrosunda yer aldı.

 

Çiçek Taksi, Yapayalnız, Köpek ve daha başka filmlerde birçok karaktere hayat verdi. 2005-2009 yılları arasında Kanal D’de Canlı Canlı programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Ayrıca 2004 yılında bir filmde rol almıştır ve 2016 yapımı Gardrop Savaşları adlı moda yarışmasının da jüri koltuğunda oturdu.

Oyuncu ve sunucu Gül Gölge, 2007 yılında evlendiği televizyoncu Murat Saygı ile 5 Mart 2018’de 11 yıllık evliliğini bitirdi. Gül Gölge ve Murat Saygı’nın Emir ve Ali adında iki oğulları vardır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler