Ana SayfaKimdirGözde Çığacı kimdir?

İlgili Postlar

Gözde Çığacı kimdir?

Gözde Çığacı kimdir? Gözde Çığacı kaç yaşında? Gözde Çığacı aslen nereli? Gözde Çığacı hangi burç? Gözde Çığacı biyografisi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Gözde Çığacı kaç yaşında? Gözde Çığacı aslen nereli? Gözde Çığacı hangi burç?

Gözde Çığacı, 17 Kasım’da İzmir’de dünyaya geldi. Akrep burcu olan oyuncu Gözde Çığacı, 25 yaşındadır.

Gözde Çığacı  kimdir?

Gözde Çığacı, küçük yaşlarda bulunduğu vakitlerde müzikle ilgilenmesine rağmen gençlik çağlarından itibaren oyunculuğa yönelmiştir. Eğitiminide bu yönde tamamlamış olan oyuncu Gözde Çığacı, Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirmiştir. Gitar çalabilen oyuncu Gözde Çığacı, dizilerde rol alarak tecrübe kazanmıştır. Gözde Çığacı’nın boyu 1.72’dir. Çok güzel bir göz rengine sahip olan oyuncu Gözde Çığacı,  gözlerinle beraber çok uyumlu bir yüze sahiptir.Gözde Çığacı’nın oyunculuğa karar vermesi ise annesi ve babası sayesinde gerçekleşmiştir. Annesinin onu küçük yaşlardan itibaren Gözde Çığacı’nı tiyatro oyunlarına götürmesi onun ilgisini çekmiştir. Ailesi onun daha çok Avukatlık mesleği yönünde eğitim görmesini istesede o oyuncu olmayı kafasına koymuş ve bir gün babasının da izlemiş olduğu bir tiyatro oyununda oynamıştır.O gün babası onun oyunculuğunu izledikten sonra ağlamış ve ünlü oyuncunun arkasında durarak oyunculuğa onay vermiştir. İstanbul ve İzmir’i çok seven olan oyuncu Gözde Çığacı, iki şehirede birbirinden fazla önem veriyor.İzmir’de olduğunda İstanbul’a gitmeyi özlüyor İstanbul’da yaşadığı sırada ise Gözde Çığacı, İzmir’i özlüyor. Tabiki bunda Gözde Çığacı’nın İzmir’de doğmasının da payı çok yüksek.Her ne kadar İstanbul’da yaşıyor olsada İzmir onun için vazgeçilmezlerden biri.

Gözde Çığacı’nın oyunculuk deneyimleri

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kuzey Güney dizisi ile yaşayan Gözde Çığacı; Kördüğüm, Yılanların Öcü, Bugünün saraylısı, Sen de Gitme, Ana Yüreği ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Ateş Böceği dizisinin kadrosunda yer almakta ve Gül karakterini canlandırmaktadır.

Gözde Çığacı’nın rol aldığı Diziler ve Filmler

  • 2019 – Yüzleşme
  • 2015 – Kördüğüm
  • 2014 – Yılanların Öcü
  • 2014 – Unutursam Fısılda
  • 2013 – Bugünün Saraylısı
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl
  • 2011 – Kuzey Güney
  • 2011 – Ana Yüreği
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler