Ana SayfaÜnlülerGörkem Sevindik "Kahraman Babam" Dizisi Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Görkem Sevindik “Kahraman Babam” Dizisi Hakkında Konuştu!

Show TV’de ekranlara gelecek olan yeni dizi Kahraman Babam’da Uğur karakterini canlandıran Görkem Sevindik Habertürk’e samimi açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Görkem Sevindik Kimdir?

Türkiye’de İşlenmemiş Bir Konu

‘Kahraman Babam’, size ne ifade ediyor? Teklifi kabul ederken dizinin hangi özellikleri ‘evet’ demenizde etkili oldu?

‘Kahraman Babam’, benim ilk başrol işim olduğu için benim için her zaman çok kıymetli olacak. Hikâyesinin içinde daha önce Türkiye’de işlenmemiş bir konu olan itfaiyecileri de barındırıyor olması beni en çok cezbeden şeylerden biri oldu.

‘Uğur’ karakterini analiz eder misiniz? Çocuk oyuncuyla birlikte rol aldığınız için ‘Uğur’a diğer karakterlerden farklı mı hazırlandınız?

‘Uğur’ karakteri için kahraman bir itfaiyecinin kahraman babaya evrilmiş hali de diyebiliriz. Evet, ilk kez bir çocuk oyuncuyla aynı oyunu paylaşıyorum. Ama bu durum benim için çok keyifli ve güzel oldu. Ebrar, çok yetenekli, çok akıllı, küçük yaşına rağmen önemli tecrübeler edinmiş bir çocuk. Bu durum sette herkesin işini kolaylaştırdı. Dolayısıyla çok keyifli ve güzel bir iş ortaya çıkarttığımızı düşünüyorum, umarım izleyiciler de benimle ayni fikirde olur.

İtfaiyecilerden Eğitim Aldık

Çocukların hayallerindeki mesleklerden biri itfaiyeci olmaktır. Sizin de itfaiyeci olma hayalleriniz var mıydı? ‘Kahraman Babam’da bir itfaiyeciyi canlandırmak için özel bir çalışma yaptınız mı?

Benim çocukken itfaiyeci olma hayalim yoktu ama sizin de söylediğiniz gibi birçok çocuğun hayallerinden biridir. Bu anlamda da bu karaktere can vermek beni çok mutlu ediyor. Ekip olarak ciddi bir eğitim sürecinden geçtik. İtfaiyecilerden birçok eğitim aldık.

Bu yaz evleneceksiniz. Hayırlı olsun. Nasıl bir düğün planlıyorsunuz?

Çok teşekkür ederim. Her zaman çok sade, herkesin çok rahat edeceği gönlümüzce eğleneceğimiz, yeşillikler içinde bir düğün istedim. Kübra’yla bu konuda hemfikir olduğumuz için şanslıyım.

Baba Olmak İstiyorum

Bir röportajınızda baba olmayı çok istediğinizi okudum. Baba olmak size ne ifade ediyor? ‘Kahraman Babam’, baba olma arzunuzu artırdı mı? Sizce iyi bir babada olması mutlaka gerekli olan özellikler nelerdir?

Çok istiyorum ve isteyen herkese nasip olmasını dilerim. Ebeveyn olmak eminim çok özel bir duygudur, ‘Kahraman Babam’ da benim için bir nevi ön hazırlık. Bir babada olması mutlaka gerekli olan özellikler; Sevgi, koşulsuz şartsız sevgi… Çok klişe olabilir ama net olarak fikrim bu, sevgiyle büyümüş çocuklar ileride sağlıklı bireyler oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler