Ana SayfaÜnlülerGönül Yazar Kaza Geçirdi...

İlgili Postlar

Gönül Yazar Kaza Geçirdi…

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, evde geçirdiği ölümcül kazayı ses sanatçısı Onur Akay’a anlattı. Taş bebek ne zaman ve nerede kazayı yaşadı? İşte tüm bu Detaylar Haberimizde…

Gönül Yazar’dan Şok Açıklama! “Beni Allah Korudu!”

Gönül Yazar Kaza Geçirdi…

Televizyonların Taşbebek lakablı olan usta sanatçısı Gönül Yazar, yaşadığı evinde geçirdiği görünmez kaza sonrasında olayı ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a telefonda anlattı.

Gönül Yazar kimdir?

Gönül Yazar: “Çok Kötü Bir Şekilde Düştüm…”

Sanat camiasında verdiği kötü haberlerinden dolayı felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay’la telefonda konuşan sanatçı Gönül Yazar, “Kendi evimin banyosunda düştüm. Elimde tepsi vardı ve banyoya birşey almak için girdiğimde ayağım kaydı ve çok kötü bir şekilde düştüm. O anda yanımda köpeğim Gizmo’dan başka hiç kimse yoktu. Banyo hemen yatak odamın yanında olduğundan, acılar içinde bağıra bağıra, yerde sürünerek yatak odama gittim. Telefonla yakınlarıma haber verdim ve hastaneye kaldırdılar. Kaburgalarım kırılmış. İç kanama olabilir diye 2 gün hastanede yattım. Kırılan kaburgalarım neredeyse akciğere batmak üzereymiş, çok şükür öyle bir sorun olmadı. Ancak şimdi sırtım da çok ağrı var ve yarın tekrar hastaneye gidiyorum. Bana dua edin.” ifadelerini kullandı.

Gönül Yazar 8. Evliliğiyle Sosyal Medyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler