Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'nden Kötü Haber!

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’nden Kötü Haber!

Gonca Vuslateri’nden kötü haber! Rol aldığı filmler ve dizilerle büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edilen ünlü oyunu Gonca Vuslateri, yaptığı paylaşımla hayranlarını üzdü. Sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşan sevilen oyuncu, gün içerisinde ameliyat olacağını açıkladı. Gün içerisinde operasyon geçireceğini esprili bir dille ifade eden Gonca Vuslateri, konuya dair başka bir açıklama yapmaması dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Gonca Vuslater’nin Kış Tatili!

Gonca Vuslateri’nden kötü haber!

Gonca Vuslateri’nden kötü haber! Rol aldığı filmler ve dizilerle büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edilen oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile bugün bir operasyona gireceğini esprili bir dille ifade eden ünlü oyuncu, rahatsızlığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Ara Gürer’in şapkasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gonca Vuslateri, şunları yazdı:

Ünlü oyuncu, kötü haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
Ünlü oyuncu, kötü haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Yarın minnak bir operasyon var önümde

Kafamda deli sorular. Uykudan önce bir iki bir şey yazayım dedim. Herkese yorum yapmaktan vakit bulamadım.

Ne güzel, birileri bir şeyler çizmiş, diğeri dalgasını geçmiş, biri yapayalnız, diğeri bir fotoğraf sadece. Kitaplar gelmiş yepsyeni.

Ben de bu fotoğrafı seçtim kendime. Masada oturmuş kafama da Ara Abi’nin #AraGüler şapkasını takmışım düşünüyorum.

Öyle çok beğenilecek şeyler değil. Yarın minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var.

Çenemi kestirip, kafama takacağım

Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye.

Şaka şaka, şuraya bir çiçek koyacak cinsten. Gonca Hanım neden her yere yorum yazar? Neden hep gülümser? Gonca bir gülden fazlası mıdır? Bir daha şarkı söyleyecek midir? Kitap ne zamandı, Leica fotoğrafları ne zaman derken hayat dedi ki: ‘Şşt yavrum sen nereye böyle, bir selam vermeden’

Yarın bir ‘Önce sağlık’ diyecegim. Bana kalsa operasyonu gözüm açık izlerim. İçimi benden iyi kim bilebilir? Yine de anestezi alayım diyorum çünkü ‘Gonca Hanım siz hiç uyumaz mısınız?’ diyenlere cevap olsun!

Bir çerçevenin içinde böyle şeylere dalıp gittim işte. Böyle şeyler oldu. Ne demiş usta: ‘Hiç kimse bilmeyecek ki ben nerelere gidiyorum. Çünkü çamurlu bir yolda gidiyorum.’

Nerede bana beyaz güller* Oh bu gece de ilgi odağınız ben olayım ne olacak yani.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler