Ana SayfaÜnlülerGonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında şok gelişme!

İlgili Postlar

Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında şok gelişme!

Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında şok gelişme! Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Akkuş’un, Ebru Şallı’ya açtığı davada yeni gelişmeler yaşandı. Taraflar uzlaşabildi mi? Kendilerini nasıl savundular? Davada karar verildi mi? Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasındaki flaş gelişmelerin detayları haberimizde…

Ebru Şallı: Oturdum ağladım, çok kötü bir durummuş!

Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında yeni gelişme

Ebru Şallı’nın geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başladığı Uğur Akkuş’un geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Gonca Akkuş’un Ebru Şallı’ya açtığı ‘öteki kadın’ davasında flaş gelişmeler yaşandı. Gonca Akkuş, Uğur Akkuş ile olan on yıllık evliliğinin bitmesinin nedeni olarak Ebru Şallı’yı göstermiş ve dava açmıştı. Gonca Akkuş, geçtiğimiz yıl İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açtığı davada Ebru Şallı’dan 70 bin lira manevi tazminat talep etmişti. Gonca Akkuş, 2017 yılının yaz aylarında Ebru Şallı’nın eşiyle Bodrum’da teknede el ele pozlar verdiğini, evliliklerinin bittiğine ilişkin kamuoyunu yanıltan açıklamalar yaptığını iddia etmişti. Akuş, Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ile evlilik dışı ilişki kurduğunu ve bu ilişkinin yuvasını yıktığını iddia etmiş, hatta öğrenim gördüğü üniversiteye bile gidemediğini iddia etmişti.

Ebru Şallı kimdir?

Gonca Akkuş’un amacı şöhret olmak

Mahkemeye avukatı aracılığı ile yanıt veren Ebru Şallı, Uğur Akkuş ile birlikte yaşadıkları iddialarının asılsız olduğunu ifade ederek, evinde iki çocuğu ile birlikte yaşadığını belirtti. Şallı, kendisi hakkında magazin habercilerin bir çok yalan haber yaptığını, Gonca Akkuş’un da bu yalan haberleri delil olarak mahkemeye sunduğunu iddia etti. Ebru Şallı, Gonca Akkuş’un her gün televizyonlara çıkıp, sözde ilişki nedeniyle hamileliğini sonlandırdığını anlatarak kolay yoldan şöhreti yakalamayı amaç edindiğini, bu amacı için de kendisini hedef seçtiğini iddia etti.Şallı, Gonca Akkuş’un mutlu bir evliliği olduğundan bahsedilemeyeceğini, yuvasının yıkılmasını da sözde ilişkiye bağlamasının çelişkili olduğunu da iddia etti. Ebru Şallı, Gonca Akkuş’un yaptığı açıklamalarla açtığı davanın çelişkili olduğunu iddia ederek, talep edilen 70 bin liralık tazminatın fazla olduğunu belirtti.

Gonca Akkuş ve Ebru Şallı davasında karar çıktı mı?

Ebru Şallı ve Gonca Akkuş davasının önceki gün görülen duruşmasında mahkeme, tarafları sulh olmaya teşvik etti ve arabulucu isteyip istemediklerini sordu. Ancak, her iki taraf da sulh olmak istemedi ve arabulucu önerisini reddetti. Mahkeme, son delillerin sunulması için süre vererek davayı ileri bir tarihe erteledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler