Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEylül'ün yeni teklisi 'Çok Kalbimi Kırdın' klibi yayında

İlgili Postlar

Eylül’ün yeni teklisi ‘Çok Kalbimi Kırdın’ klibi yayında

Eylül’ün yeni teklisi ‘Çok Kalbimi Kırdın’ klibi yayında. Genç şarkıcı Eylül, ilk single’ı ‘Çok Kalbimi Kırdın’ ile alternatif müzik dünyasına başarılı bir giriş yaptı. Eylül, şimdi de şarkısının klibi ile dinleyicisinin karşısına çıktı. Detaylar haberimizde…

Eylül’ün yeni teklisi ‘Çok Kalbimi Kırdın’ yayınlandı

Geçtiğimiz hafta Epic Istanbul etiketiyle yayımlanan ilk single’ı “Çok Kalbimi Kırdın” ile alternatif müzik dünyasına başarılı bir giriş yapan Eylül, şarkısının klibini müzikseverlerin beğenisine sundu!

Yeni klipten detaylar…

Elektronik müzik altyapısı kullanarak hazırladığı, aranjesini Ozan Hatipoğlu’nun üstlendiği yeni teklisinde, yazdığı duygusal sözleri ve özgün yorumu ile insan ruhunun derinliklerine hitap eden Eylül, neredeyse herkesin aşina olduğu, ayrılık sonrası yaşanılan kalp ve hayal kırıklığını bizlere melankolik bir şekilde sunuyor. Görsel efektlerin ve mistik ambiyansın dikkat çektiği klibin yönetmenliğini Mustafa Özen, prodüksiyonunu ise Ozan Karabağ üstlendi.

Eylül’ün yeni teklisi ‘Çok Kalbimi Kırdın’ dinle

Eylül kimdir?

Müzik ile küçük yaşlarda tanışıp, henüz ortaokul yıllarında beste yapmaya başlayan 26 yaşındaki alternatif müzik sanatçısı Eylül, orta öğretim ve lise eğitimini Bilkent Üniversitesi Hazırlık Okulu’nda tamamladıktan sonra lisans eğitimini İngiltere’nin Nottingham Üniversitesi’nde felsefe bölümünde almıştır. Eylül, şimdi de müzik dünyasında adını duyuruyor. Piyasaya hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı Eylül, yeni teklisi ‘Çok Kalbimi Kırdın’ ile daha ilk deneyiminde başarılı bir sonuca imza attı. Eylül, müziksever dinleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler