Ana SayfaÜnlülerGökhan Türkmen "3 Kadınlı Evde Delirmezsem İyidir"

İlgili Postlar

Gökhan Türkmen “3 Kadınlı Evde Delirmezsem İyidir”

Müziği ile kısa sürede Türkiye’nin en sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran Gökhan Türkmen geçtiğimiz günlerde özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle özel bir bebek dergisinin Temmuz sayısı için objektif karşısına geçen Gökhan Türkmeni iki kızı Nil Rona ve Leyla Ada ile sevimli pozlar verdi.

Yaptığı açıklamada özellikle iki kız babası olarak evde üç kadınla birlikte kaldığını ve üç kadınla birlikte nasıl bir hayatın kendisini beklediğini merak ettiğini söyleyen Gökhan Türkmen “Bakalım üç kadın ile ev nasıl olacak? 40’ımda delirmezsem iyidir. dedi.

2014 Yılında Evlenmişlerdi

2014 yılında Sinem Aksoy ile dünya evine giren Gökhan Türkmen mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Çift ikinci çocuklarının heyecanının yaşıyor. Özellikle ikinci çocuğun da kız olması ile birlikte geniş bir aile olan Gökhan Türkmen ve Sinem Aksoy, çocukları için her şeyi yapabileceklerini söyledi. Dergi için yapılan röportajda, çocukları ile ilgili ilk günlerin nasıl geçtiği, çocuk büyütmedeki zorluklar ve özellikle aşk hayatları ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

İki isim dergide yaptığı bu açıklamalar ile özellikle Temmuz ayında oldukça konuşulacak. 33 yaşındaki sanatçı, özellikle özel yaşamanın yanı sıra müzik dünyasındaki hedefleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar ile birlikte özellikle sevenlerinin bu konudaki beklentilerini karşılayacak olan Gökhan Türkmen’in röportajda neler söylediği, röportaj ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar özel derginin Temmuz sayısında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler