Ana SayfaDedikoduGökhan Tepe: Tıkanıklık Dönemindeyim

İlgili Postlar

Gökhan Tepe: Tıkanıklık Dönemindeyim

Geçtiğimiz aylarda konser verdiği mekanın dışında yürüyenlerden bile alkış almasıyla adından söz ettiren şarkıcı Gökhan Tepe, son olarak hamburgerci dükkanıyla gündeme geldi. Müzik dünyasındaki başarısını ticarette sürdüremeyen şarkıcı Gökhan Tepe’nin, iki yıl önce açtığı dükkanını bir süre önce kapattığı ortaya çıktı. Samimi açıklamalarda bulunan Gökhan Tepe “Tıkanıklık dönemindeyim” dedi. İşte o açıklamalar;

“Devam Edecek”

Gökhan Tepe, Maslak’ta bulunan bir mekanda sahneye çıkmıştı. Performansından önce basın mensupları ile kulisinde bir araya gelen ünlü isim, samimi açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. Pandemi süresince baba olmanın inceliklerini kavradığını dile getiren Tepe, “Biz bebek büyüttük evde. Hey yavrum hey” diyerek herkesi tebessüm ettirmişti.

Aslında evde kalmayı pek sevmediğini ama pandemi dolayısıyla bunuda başarabildiğini dile getiren başarılı sanatçı, son bir buçuk yılını; “Yaklaşık bir buçuk yıl boyunca yer sildim, çamaşır çitiledim, bulaşık yıkadım. Eşim ne derse yapmaya, ona yardımcı olmaya çalıştım” diyerek özetlemiş ve şöyle devam etmişti:

Yemek dışında birçok şeyde eşime destek olmaya çalıştım. Özellikle yer silmede iddialıyım. Artık müzik dışında da yetenekli olduğumu düşündüğüm birçok uğraş var. Pandeminin ardından yeni yeni sevenlerimizle buluşmaya başladık. Coşkulu konserlerimiz ve performanslarımız devam edecek.

Gökhan Tepe: Tıkanıklık Dönemindeyim

Röportajda müzikal çalışmaları ile ilgili tüyolarda veren şarkıcı, “Ebru Gündeş’in albümü için alıştık ve harika bir çalışma oldu diyebilirim. Yalnız kendim için kullanamıyorum. Şu an bir tıkanıklık dönemimdeyim. En kısa sürede aşıp kendim içinde güzel şarkılar yapacağım diye ümit ediyorum” sözlerinin ardından sahnenin yolunu tuttu.

Dükkan Kapandı

Tüm bunların ardından 44 yaşındaki Gökhan Tepe, iki yıl önce açılışını yaparak “Bu sene besteden çok hamburger sattım” dediği ve Nişantaşı’nda işlettiği hamburgerci dükkanına kilit vurdu. İçinde hâlâ birkaç masa ve sandalyenin olduğu görülen dükkanı, şarkıcının artan kira ve diğer üretim maliyetlerini göz önünde bulundurarak kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Tepe, daha önce yaptığı bir röportajında; “Burası kendi markamız, her şey kendi üretimimiz. Burası Dikiltaş’tan sonra ikinci şubemiz. Böyle bir şeyi yapmayı çok istiyordum. Dünyanın en küçük burgerini burada satıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

“İyi Ki Geldiniz”

Öte yandan Gökhan Tepe, geçtiğimiz aylarda ‘Adı Aşk Olsun’ şarkısı ile kendisini dinlemeye gelenlere ‘merhaba’ demişti. Alkışlarla sahneye gelen Tepe, “Sizlerle bu güzel yaz gecesinde yüz yüze olmak ne kadar güzel, bu gece sizlerle özlem giderirken eğleneceğiz. İyi ki geldiniz, bizleri mutlu ettiniz. Bu gece benim sesimden dinlemeye alıştığınız şarkılarımla, bestelerini yaptığım ve sanatçı dostlarıma verdiğim şarkılarla eminim ki sizlere güzel bir gece yaşatacağız. Sizler buradasınız ama bizleri dinlemeye gelemeyen ve sesimizi dışarıdan duyan Bodrumseverler için de şarkılarımızı söyleyeceğiz” demişti.

Gökhan Tepe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler