Ana SayfaKimdirGökhan Parlak Kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Parlak Kimdir?

Şimdilerde sözü ve müziği kendisine ait olan ikinci teklisi ‘En Büyük Gerçek’ i müzikseverler ile buluşturan sanatçı Gökhan Parlak Kimdir? Gökhan Parlak Kaç Yaşında? Gökhan Parlak Ne Zaman Doğdu? Gökhan Parlak Nerede Doğdu? Gökhan Parlak Aslen Nereli? Gökhan Parlak Hangi Burç? Başarılı sanatçı Gökhan Parlak hakkında merak edilen herşey Kimdir haberimizde. İşte Gökhan Parlak…

Gökhan Parlak Kimdir? Gökhan Parlak Kaç Yaşında? Gökhan Parlak Ne Zaman Doğdu? Gökhan Parlak Nerede Doğdu? Gökhan Parlak Aslen Nereli? Gökhan Parlak Hangi Burç?

Edirne’de dünyaya gelen Gökhan Parlak, Aslen Yunanistan kökenli göçmen bir ailenin çocuğudur.

Gökhan Parlak Kimdir?

Göçmen bir ailenin ikinci çocuğu olan Gökhan Parlak; İlk ve orta öğretimini Edirne’de tamamladı. Çocuk yaşlarındayken başlayan sanata olan ilgisi ve yeteneğiyle yakınları ve çevresindeki herkezin dikkatlerini çeken Gökhan Parlak, 17 yaşına geldiğinde katıldığı amatör bir ses yarışmasında ikinci olarak sanattaki kariyerinin ilk basamaklarını çıkmaya başlamıştı. O dönemlerde yaşadığı Edirne’de bölgesel bir radyo istasyonun da gündüz kuşağında pop müzik programları sunan Gökhan Parlak, tiyatro ve drama kurslarında oyunculuk eğitimi aldı ve müziğe olan yatkınlığı ile şan eğitimine ağırlık verdi.

Sonrasında EST Çocuk Tiyatrosu oyunlarında hem aktör hem de solist olarak tiyatronun Türkiye turnesinde yer alan Gökhan Parlak, 2004 yılında İstanbul’a yerleşti ve kısa bir süre sonra duayen sanatçı Erol Evgin sayesinde yolları kesişen müzisyen Murat Evgin’ in albümünün vokal kayıtlarında yer aldı.

Aynı dönem usta tiyatrocu Hadi Çaman’ın asistanlığını da üstlenen çok yönlü sanatçı Gökhan Parlak, Hadi Çaman Tiyatrosunda çeşitli oyunların şarkılarını seslendirirken bağlı bulunduğu ajansta reklam jingle’ları hazırlamış çeşitli çizgi filmler de seslendirmiştir.

Bunların dışında Gökhan Parlak, ulusal bir TV kanalında yayınlanan Süper Joker kamera şakası programında kısa bir dönem oyuncu olarak yer almıştır. Türk Pop Müziği normlarındaki melodilerine, yine kendi yazdığı sözlerle hayat vermeye devam eden Gökhan Parlak’ ın şimdiye kadar iki tekli piyasaya çıkarmıştır.

Gökhan Parlak’ ın Tekli Ve Albümleri;

  • “Kışlar Geçer”
  • ‘En Büyük Gerçek’
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler