Ana SayfaKimdirErcan Ahi Kimdir?

İlgili Postlar

Ercan Ahi Kimdir?

Rap müziğin başarılı ismi Ercan Ahi Kimdir? Ercan Ahi Kaç Yaşında? Ercan Ahi Ne Zaman Doğdu? Ercan Ahi Nerede Doğdu? Ercan Ahi Aslen Nereli? Ercan Ahi Hangi Burç? Ercan Ahi hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde. İşte Ercan Ahi…

Ercan Ahi Kaç Yaşında? Ercan Ahi Ne Zaman Doğdu? Ercan Ahi Nerede Doğdu? Ercan Ahi Aslen Nereli? Ercan Ahi Hangi Burç? Ercan Ahi Kimdir?

İstanbul Üsküdar da dünyaya gelen Ercan Ahi, Sanat çalışmalarına ilkokulda Selma Güneri’nin başrolünü oynadığı Yeşilçam filminde oyunculuk yaparak başladı. Üsküdar Halide Edip Anadolu lisesini bitiren Ercan Ahi, Sahne ve sahne sanatları alanında tiyatro oyunu, sinema, dizi ve reklamlarda rol almaya başladı. Lise sonrası, Tiyatro, Halkla İlişkiler ve İşletme okudu hatta eğitim hayatı devam ederken kariyerine yön verecek çalışmalarına da başlamış oldu.
Oyunculuk, sunuculuk, şovmen Mc olarak farklı performanslar gerçekleştiren Ercan Ahi, içinde büyüdüğü hip-hop kültürü etkilerini hayatında göstermeye başladığında 2009′ da oyunculuğa ara verip “Ercan Ahi Şova” ağırlık vermeye başladı. Rap performanslarıyla birlikte sahne şovunu beraber yürüttü. Yazılı ve yayımlanmış şarkısı olmamasına rağmen sayısız konser ve festivalde sahne aldı. Ellinin üzerinde Türkiye turnesi ve sahne performansı yapan Ercan Ahi, Global ve ulusal markaların etkinliklerinde, güzellik yarışmalarında, lansmanlarda ve festivallerde ki sahne etkinlikleriyle meslek yaşamında 17 seneyi geride bıraktı. “Artık şarkılarımı yayımlama zamanıdır” fikriyle protest şarkılarını dinleyicinin beğenisine sundu.
Şimdi ise sanatçı, Ceyhan Müzik etiketi ve Net D dağıtımıyla piyasaya çıktı yeni teklisi ‘’ADAP’’ ile müzik severlerle buluştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler