Ana SayfaÜnlülerGökhan Özoğuz Kızının Fotoğrafını İlk Defa Paylaştı..

İlgili Postlar

Gökhan Özoğuz Kızının Fotoğrafını İlk Defa Paylaştı..

Genellikle yaptığı politik eleştirilerle bol bol gündeme gelen ünlü Athena Grubu’nun solisti Gökhan Özoğuz, kızı’nın fotoğrafını ilk defa paylaştı. Gökhan Özoğuz’un kızıyla olan bu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Detayları Haberimizde..

Gökhan Özoğuz: “Romantizme Laf Etmek Cehalettir”

Gökhan Özoğuz Kızının Fotoğrafını İlk Defa Paylaştı..

Genel olarak Twitter hesabını daha sık kullanan ve yazdığı politik yorum ve eleştirilerle gündeme gelen ünlü Athena grubunun başarılı solisti Gökhan Özoğuz, bu defa sosyal medya sayfasından yayınladığı  paylaşımla gündem oluverdi.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz, aslında 3 evlat babası ve  çocuklarını kameralardan titizlikle sakınıyor. Gökhan Özoğuz, ilk defa sosyal medya sayfasından kızı Ayşe ile verdiği bir pozunu takipçileri için paylaştı.

Gökhan Özoğuz: Güzel Ve Çirkin”

Kızı Ayşe ile verdiği pozunu “Merhaba bir fotoğraf alabilir miyiz? Güzel ve çirkin” mesajıyla paylaşan Gökhan Özoğuz’un bu paylaşımına çok kısa zamanda 100 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum yağdı.

“Bu Ne Güzel Bir Çocuk Böyle”

Ünlü şarkıcının Gökhan Özoğuz’un aynı paylaşımına, “Bu ne güzel bir çocuk böyle”, “Babasının modeli” gibi benzer biçiminde yorumlar yağdı. Aynı fotoğrafta 4 yaşında olan Gökhan Özoğuz’un kızı Ayşe Derya, şimdilerde ise 7 yaşlarında.

İşte Gökhan Özoğuz’un Kızı Ayşe Derya’nın Fotoğrafları;

Gökhan Özoğuz'un Kızı Ayşe Derya'nın Fotoğrafları
Gökhan Özoğuz’un Kızı Ayşe Derya’nın Fotoğrafları
Gökhan Özoğuz'un Kızı Ayşe Derya'nın Fotoğrafları
Gökhan Özoğuz’un Kızı Ayşe Derya’nın Fotoğrafları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler