Ana SayfaÜnlülerGökhan Kırdar'ın sağlık durumunda flaş gelişme! Taburcu oldu mu?

İlgili Postlar

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumunda flaş gelişme! Taburcu oldu mu?

Usta sanatçı Gökhan Kırdar’ın sağlık durumunda yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak yoğun bakımda tedavi edilen Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu nasıl? Gökhan Kırdar iyileşti mi? Gökhan Kırdar hastaneden taburcu oldu mu? Gökhan Kırdar’ın sağlık durumuna ilişkin merak edilen her şey haberimizde…

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu nasıl? Hastaneden ilk açıklama geldi!

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu nasıl?

Kurtlar Vadisi müzikleri ve Yerine Sevemem şarkısı ile gönüllerde yer edinen usta sanatçı Gökhan Kırdar, geçtiğimiz Pazar günü göğsünde ağrı hissetti. Ardından, ağzından kan gelmeye başladı. Maltepe’de bulunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edilen sanatçı Gökhan Kırdar, dün yoğun bakımdan çıkmış, normal odaya alınmıştı.

Gökhan Kırdar kimdir?

Şu an çok iyi

Normal odada tedavisi süren Gökhan Kırdar’ın eşi Aylin Beyazlı Kırdar, Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada “Akciğer kanamasıyla geldik. Yoğun bakıma alındı. Doktorlar kanamayı durdurdu.3 gün yoğun bakımda kaldı. Şuan çok iyi durumda, yarın taburcu olacak.” şeklinde konuşmuştu.

Kontroller devam edecek

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu hakkında tedavi gördüğü Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden gelen açıklamada ise, ilk olarak yoğun bakımda tedavi eden Gökhan Kırdar’ın artık normal odaya alınarak tedavisine devam edildiği, ünlü sanatçının şiddetli öksürük nedeniyle akciğerlerde oluşan kanama sebebiyle hastaneye getirildiği ifade edilirken, şu an genel sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edilmesine karar verildiği bildirilmişti. Gökhan Kırdar’ın akciğerlerinde kanamaya neden olabilecek sebeplerin hala araştırıldığı ve tetkiklerin yapılmaya devam ettiği aktarılırken, akciğerde küçük bronşektaziler görüldüğü ve bu nedenle genel takibin devam edeceği, on gün sonra tekrar bir kontrol yapılacağı ifade edilmişti.

Gökhan Kırdar taburcu oldu

Kötü haber ile sevenlerini korkutan Gökhan Kırdar, bugün tedavi olduğu Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışında basın mensuplarının beklediği Gökhan Kırdar’ın iyi olduğu görüldü. Gökhan Kırdar, sağlık durumu ile ilgili “Her şey yolunda. İyiyim.” şeklinde açıklama yaptı.

Gökhan Kırdar’ın hastane çıkışındaki görüntüsü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler