Ana SayfaÜnlülerGökçe Akyıldız, hakkında çıkan iddialara bakın ne dedi!

İlgili Postlar

Gökçe Akyıldız, hakkında çıkan iddialara bakın ne dedi!

Yıllarını dizi sektörüne verdi desek abartmış olmayız! Küçük yaşta oyuncu olan ve ekran önünde büyüyen en son ise Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Gökçe Akyıldız nasıl oyuncu olduğunu anlattı! Anne olan Akyıldız ‘Neden bu kadar acele ettin?’ diyenlere de yanıt verdi. Akyıldız’ın hakkında çıkan haberlere tepkisi ne oldu haberimizden gelin birlikte bakalım.

Gökçe Akyıldız anlatıyor!

Ekran önünde büyüyen oyunculardan olan Gökçe Akyıldız çocukken oyunculuğa nasıl heves ettiğini ve ilk işini anlattı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına oyuncu Gökçe Akyıldız konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda annelik heyecanı yaşayan 26 yaşındaki Akyıldız, bilinmeyenlerini anlattı. Gelin haberimizden Gökçe Akyıldız’ın hayatına birlikte bakalım.

Setlerde büyüdü!

Oyunculuğa ilk başlayışını Gökçe Akyıldız şu şekilde anlattı; “Benim hep televizyona karşı çok büyük bir ilgim vardı. Bir gün bizimkilere söyledim ‘ben ünlü olmak istiyorum, dizilerde oynamak istiyorum’ diye abim de ‘bir ajansa yazdıralım’ Elimden tuttu kendisi benden beş yaş büyük ben de o zamanlar sekiz yaşındayım. Taksim’de bir ajansa yazıldık. Sonra bize dediler ki ‘biz sizi arayacağız’ diye ben de bekliyorum. Bir sene boyunca hiçbir şekilde haber gelmedi. Bir yıl sonra aradılar ‘fotoğraf çekimi yapacağız’ dediler. Çekim bitti. Bir hafta sonra reklam çekimi için çağırdılar. ‘Beni seçtiler’ diye seviniyorum seçmeymiş meğerse… Biz abimle beraber seçmelere gittik. Yolumuzda çok uzun evimizin orada da tramvay çalışması var, otobüsle gidiyoruz… Saçlarımı jölelemişim, gidene kadar uykuya dalmışım kafamın sağ tarafı jöleden dolayı yapışmış… Biz her şeye rağmen gittik. Bir baktım 100 tane çocuk var, aynı yaştayız görünce inanamadım. Çocuklar tek tek kamera önüne geçiyor anlatıyorlar ben de onları izliyorum. Çocuklar ‘piyano çalıyorum, bale eğitimi aldım’ dediler.

“Hayal ettiğim ekranda olmaktı” diyor!

Ben de kendimi düşündüm ‘piyano çalamıyorum, bale eğitimim yok ama olsun falan’ dedim. Sıra bana geldi. ‘Gökçe ben, çok istiyorum, sağa döndüm sola döndüm’ ‘tamam’ dediler. Ertesi gün bizi aradılar. ‘Siz seçildiniz’ diye… Biz tabii şoke olduk. O kadar çocuğun arasından ben seçilmişim. Ertesi gün gittik abimle beraber annem ve babam esnaftı yoğundu işleri bırakamamışlardı dükkanı… Sabah 08.00’de gittik gece yarısı 04.00’e kadar sürdü. 10 saniyelik bir reklam çekimiydi. Yedi gün boyunca çektiler. Annem en sonunda kriz geçirip ‘Çocuklarımı eve gönderin’ demişti. Hiç bu kadar uzun saatler çalıştığı bilinmiyordu. Sadece yedi saniyelik çekimdi. Reklamdan sonra bütün akrabalar babamı aramaya başladı. Ama hayal ettiğim ekranda olmak harikaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler