Ana SayfaKimdirGizem Katmer Kimdir?

İlgili Postlar

Gizem Katmer Kimdir?

TRT1 ekranlarında yayımlanan “Masumlar Apartmanı” dizisinin genç oyuncusu Gizem Katmer kimdir? Gizem Katmer kaç yaşında? Gizem Katmer aslen nereli? Gizem Katmer dizileri neler? Gizem Katmer filmleri neler? Gizem Katmer hangi burç? Gizem Katmer hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gizem Katmer Kaç Yaşında? Gizem Katmer Aslen Nereli? Gizem Katmer Hangi Burç?

Gizem Katmer, 1 Ocak 1998 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Gizem Katmer, Oğlak burcudur.

Gizem Katmer Kimdir?

Gizem Katmer eğitim hayatını Kocaeli’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünü kazanan Gizem Katmer geçtiğimiz sene okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro oyunculuğu yapmakta olan Gizem Katmer, bu yıl TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda yer alan Gizem Katmer, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmış Neriman karakterine can vermektedir.

Gizem Katmer Dizileri

  • 2020 – Masumlar Apartmanı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler