Ana SayfaKimdirEnes Demirkapı Kimdir?

İlgili Postlar

Enes Demirkapı Kimdir?

TRT1 ekranlarında yayımlanmaya başlayan “Masumlar Apartmanı” dizisinin genç oyuncusu Enes Demirkapı kimdir? Enes Demirkapı kaç yaşında? Enes Demirkapı aslen nereli? Enes Demirkapı dizileri neler? Enes Demirkapı filmleri neler? Enes Demirkapı hangi burç? Enes Demirkapı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Enes Demirkapı Kaç Yaşında? Enes Demirkapı Aslen Nereli? Enes Demirkapı Kaç Yaşında?

Enes Demirkapı, 1 Ocak 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Enes Demirkapı, Oğlak burcudur.

Enes Demirkapı Kimdir?

Enes Demirkapı eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında oyunculukla ilgilenmeye başlayan Enes Demirkapı, İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Ekran karşısına ilk kez 2018 senesinde geçen Enes Demirkapı, “Gülperi” dizisine “Gökhan” karakterini canlandırmış ve bu rolle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Ardından reklam filmlerinde rol almaya başlayan Enes Demirkapı, Terkan’nın bir klibinde de oynamıştır. Yeni projelerde yer almaya devam eden Enes Demirkapı, bu yıl TRT1 ekranlarında yayımlanmaya başlayan başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu gibi başarılı isimlerin yer aldığı “Masumlar Apartmanı” dizinde rol almaktadır.

Enes Demirkapı Dizileri

  • 2020 – Masumlar Apartmanı
  • 2018 – Gülperi
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler