Ana SayfaDedikoduGizem Karaca Bikinili Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Gizem Karaca Bikinili Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Güzel oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozlarıyla Instagram’ı adeta kasıp kavurdu. Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Gizem Karaca bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımları;

Tatilin Tadını Çıkarıyor

Güzel oyuncu ve manken Gizem Karaca bikini tatil pozlarıyla sosyal medyayı adeta salladı. Muhteşem fiziği ve görüntüsüyle dikkat çeken güzel oyuncu, fit vücuduyla göz kamaştırdı. Gizem Karaca’nın bikinili tatil pozlarına takipçileri kayıtsız kalamazken binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Gizem Karaca Bikinili Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Her paylaşımıyla ayrı bir olay yaratan güzel oyuncu Gizem Karaca, bikinili tatil pozlarıyla muhteşem vücudunu takipçilerine sergiledi.

Fit görüntüsü ve güzelliğiyle takipçilerini büyüleyen Gizem Karaca’nın paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Güzel oyuncu Gizem Karaca, bikini fotoğraflarının altına “Kum, güneş, karpuz ve çiller” notunu düştü.

`Astronot Olmak İstiyordum`

Uzun yıllardır oyunculuk yapan Karaca’nın çocukluk hayali herkesi şaşırttı. “Çocukken astronot olma hayalim vardı” diyen oyuncu şöyle konuştu: ” Florida’da yaşayan bütün çocukların bir şekilde bu tarz hayalleri oluyor. Kennedy Space Center orada, yaz kampına da göndermişlerdi beni. Orada her şeyi göstermişlerdi, tüpleri malzemeleri, Dünya’yı… Böyle şeyleri yaşama fırsatım olmuştu. Bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım, ‘Astronot olacağım’ demiştim. ‘Herhangi bir şekilde havada olmak istiyorum’ diyordum. Hala uyurken uzay belgeseli gibi belgesellerle uyuyorum. SpaceX’i takip ediyorum, uzayı merak ediyorum.”

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca’dan yıllar sonra Miss World itirafı

Ünlü oyuncu Gizem Karaca Londra’daki 2011 Miss World’de ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı. Yarışmacı kızların hepsinin yetenekli ve özel becerileri olduğunu söyleyen oyuncu, “Ben hazırlıksız gitmiştim. Yetenek kısmında dansı seçtim. Mezdeke açıp oynadım” dedi.

Ayrıca başarılı oyuncu, “Estetiğin var mı?” sorusuna, “Hiç estetiğim yok. Karşı değilim. Bir konuda mutsuzsan kendinle ilgili ve bu seni mutlu edecekse yapılabilir diye düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler