Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGizem Coşkun pop müzikte çok iddialı!

İlgili Postlar

Gizem Coşkun pop müzikte çok iddialı!

Son dönemlerde pop müziğe dönüş kararı alarak sürpriz yapan Gizem Coşkun, pop alanda iddialı olduğunu söyledi.

Türk sanat müziği yorumcusu olarak bilinen ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Devlet Korosu sanatçısı olan Gizem Coşkun, pop alanda müziğe devam edeceğini açıkladı. Pop müzikte oldukça iddialı olan sanatçının hedefleri de oldukça yüksek.  “Pop müzikte kalıcı olacağım” diyerek kendine bu alanda yer bulmak isteyen sanatçı, pop dünyasına geçiş hikayesini anlattı.

İlk single geldi

Gizem Coşkun’un pop müzik türündeki ilk şarkısı Eyvah oldu. Yeni şarkısında kadının tüm güçlükler karşısında galip gelebileceğini anlatan sanatçı, buna uygun bir klip de çekti.

Müziğe ne zaman başladı?

3 yaşından itibaren bu alanda yeteneğinin fark edildiğini söyleyen Gizem Coşkun, “İlkokulda hocalarım “Sen müzisyen olacaksın” deyince bu yola girdim. Ankaralı olduğum için Neşet Ertaş’ın ezgileriyle büyüdüm. Bundan 10 yıl önce de Ankara’da TRT İstanbul Radyosu Gençlik Korosu’na başladım ve hayatıma Türk sanat müziğini dahil etmiş oldum.” dedi. Konservatuar eğitimi ile birlikte bu alanda kendini geliştirmeye başlayan sanatçı, Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Devlet Korosu’ndan aldığı teklif ile birlikte müzik kariyerinde önemli bir dönüm noktasını da geçirmiş oldu.

Gizem Coşkun pop müzikle ne kadar ilgili?

24 yaşından beri pop müzikle ilgili olduğunu söyleyen Gizem Coşkun, bilinmese de bu alanda söz yazarak besteler yapmış. “Hedefe giden yolda her zaman sağlam ve küçük adımlar atacağım! Bu şekilde ideal bir sanatçı çizgisi yaratarak popüler müzikte başarıya ulaşacağımı düşünüyorum. Kalıcı olacağım!” diyerek bu alandaki hedefini anlatan sanatçı, pop müziğe geçiş noktasında da çevresinden hiçbir olumsuz tepki almadığını söyledi. Sanatçının bundan sonraki süreçte pop müzik alanında neler yapacağı oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler